Redan torsdag

Oj vad tiden går fort när man har roligt..
Jag ska fixa mig nu för att jag ska ner på stan..fika med  John och träffa gamla klasskompisar :D
Skänns som att det kommer att vara ännu en underbar dag !!


Bisous än så länge <3


Haha en liten schweisiskt fågel :D

Fler presenter från kusinen



Var på en Fin butik igår och kusinen köpte Jackan/kofta till mig. :D Love it !


Bilder på Stan


schweisiskt Ko , => mina kompisar haaaha

"Centralen:
Jessika kolla längst upp ;)



Tallz Weijl säljer fina kläder, synd att den inte finns i Sverige

coop city har massor med andra butiker in i coop


Inne på Manor en annan stor köpcentrum




En runda på stan



Hej allihoppa, haft dina dagar i Sverige?
Jag har haft det i Schweiz, Igår sov jag ingenting alls, vi tog en runda på stan runt 9 med min kusin och min moster för att köpa nya linser (mina gick sönder) och för att shoppa lite.
Vi gick in till en av dem största köpcentrum som heter "La Metropole 2000" den är helt ombyggt.

Den här gatan är typ som centralen massor med butiker och folk, hela tiden.Tur att det är morgonen och att vi kan gå där annars det är helt omöjligt att ta fram en kamera och fota.

Inne på köpcentrumet


Planing for tomorrow

Jag ska upp kl 8 gå ner på stan med min moster och kusin vi ska kolla runt och shoppa!! Sen bjuder min kusin igen på fika i samma caffet som idag, som BTW befinner sig uppe på 8 våningen och utsikt över hela området :D.
Jag kommer förmodligen träffa massa med rolig o trevlig folk imorgon med !!

Random

Han är min bästa vän, kusin och bror! Han betyder så mycket för mig, att det inte finns några ord för att Förklara det !!!

Lite bilder på oss :)


.                                                      





Efter fikan John ringde mig o han bjöd mig på fika ( FIKA HELA TIDEN..JAG VET HAHA) i wn jätte fin och mysig restaurang. Vi tillbringade tid tillsammans tills kl 21.00 sen så gick jag till mitt gamla lägenhet och därefter träffade Emanuel, bryan och Alex Rojo ( gamla klasskamrater) alla har blivit så anorlunda, helt galet!!!!!!
Jag är fullt upp alla dagar..men jag lovar att jag kommer att blogga så mycket jag kan. Ska gå upp om 2 timmar, ojdå!!


Wonderland

smakade på "les macarrons" För första gången..:D



Allt känns som en dröm, allt har varit PERFEKT hittills..Jag simmar i en bad fullt av kärlek och spänning !! UNDERBAR LAND underbar schweiz underbara människor!

Fika med kusinen, och fick underbara presenter!


LOUIS VUITTON present!!



Min fika :)


Luxig dag, Skål !!!!!




Vi skulle vakna tidig imorse för att kunna gå runt utan att det ska finnas för mycket folk, min kusin brukar alltid planerad en så kallad "luxig dag*". Vi går runt och kollar i dem strendigaste High-fashion butiker som Louis Vuitton, Chanel, Cartier, Gucci, Lanchamp, Hugo boss, D&G, Dior..osv
Men det visade sig att vi klev inte upp tidigt som vi hade tänkt oss eftersom natten innan tog han fram champagne och en Trojka Pink för att skåla min ankomst. Hur mysigt som helst i hans nya lägenhet ! Vi gick och la oss ungefär kl 5, det blev en hel del snack , kan jag säga.




och bilder från stan min kusin köpte alla sorters-makaron som fanns i LA DUREE efter vi varit på Louis Vuitton
Han köpte en ny stor plånbok med hans namn ingrävt i guld :D

Någon som är glad?

Delicious !!




Jag på stan, efter louis vuitton. I denna gatan finns alla lyxiga butiker :D

Fick Asmånga fina o dyra presenter från min kusin..Idag hade han 2 överraskningar..Fick 2 presenter i
den trendigaste fika ställe efter Starbucks så klart. Jag blev sjukkkt glad fick en slags halsduk från LOUIS VUITTON och en rödlipstift från Chanel  och igår fick jag min 3dje väska från Lanchamp och en plånbok som också är lanchamp. Här kan man se hur glad jag var. Han bjöd också på fika. Fler bilder återkommer :D



Must See !


Min kusin visade denna video till mig, gud vad jag garvade ihjäl mig efter har sett den flera gånger !

Äntligen i Lausanne, Schweiz




Hej alla !

Vad ska jag börja med?? Jag har verkligen haft fullt upp och kunde inte blogga förens nu. Däremot gjorde jag massor med bilder och video fast jag har inte lärt mig än hur man lägger in sina egna videon på bloggen...Jag kommer att lägga upp förmodligen senare.
Hur som helst, planet landade igår runt 2 tiden, sedan fick jag skjuts till Lausanne. Jag var/är så hysad glad. Mitt leende var lika stor som en regnbåge. >.<


Vi (tillsammans med min kusin) gick hem till honom o där tog jag en minde väska sen drog vi direkt till stan ( har faktiskt filmat den delen..kommer upp senare som sagt, om jag lyckas men det får vi hoppas ;)) där gick vi runt och han visade mig dem nya byggnader och ställe. Det har blivit så fint och modernt här...


Bild från en bro, på väg till Stan, man såg tydligt alperna tyvärr syndes det inte så mycket på bilden
Det är karibien här jämför med Sverige må jag säga ! ^^ Lausanne är inte lik Sverige.. akta er för att inte halka :D



En bild på min älskade kusin  och jag när jag nydligen kom till lausanne.


oss igen

Efter rundan vi tog så, gick vi till mitt favorit ställe STARBUCK'S. En av mina bästa kill-vänner Loïc väntade på oss och sen kom en av mina barndoms vänner Maria (fast hon var 1 timme försenad haha) vi tog en "Caramel macchiato" och enorma cookies. Vi skrattade hur mycket som helst och berättade till varandra allt som hade hänt den tiden som jag var borta i Sverige. Det känns  verkligen som att jag har varit borta i evigheter o har missat massor viktigt!! Hur som helst vi fikade i ca 2 timmar. Träffade massor med random folk på stan, älskar att se deras reaktion när dem är förvånad att se mig ! Efter fikan kom Jonathan med bilen o hämtade mig för att han skulle tävla i Gokart ganska långt ifrån Lausanne ( det var faktiskt en helt annan stad som heter payerne. videon kommer senare hoppas jag). Jag kom hem runt 23.30 sen så drack vi lite med min kusin..ett nytt inlägg finns om det.




En av mina bästa vänner ^^

och med tsm Maria <3

MITT LIVS BÄSTE DAG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Time for bed

Varför måste jag alltid vara en sådan person som är uppe till kl 4-5 på morgonen!!!
Jag är egentligen en Vampir, har jag nämt det tidigare? <Nehe, nu är det gjort>
Jag ska upp kl 5.30, rätt snart va? Jag blir hur pigg som helst från om med kl. 1, har
lust att gå ut och springa, dansa, hoppa allt möjligt men för tillfälle sitter jag på värlends
skönaste soffa och har precis målat färdigt mina naglar. Nu är det bara vänta tills min kära och
snälla svåger plockar upp mig om några timmar. Sen åker vi till Arlanda.

Jag måste bara säga..
I'm so excited and I just can't hide it I'm about to lose control and I think I like it... ;)


Me <3 Shopping


Min nya favo-kavaj. Om man bär den med vanliga svarta tajts byxor/leggins och en svart linne så blir det lätt
Dagens outfit :D. Kostar nu 150 kr. på H&M :D

lite nya kläder, mest underkläder :P


Allt är från H&M

Långklänning från h&m

När först såg denna kavaj tänkte jag gud va ful den är, sen så provade jag den och började gilla den och nu
är jag jätte nöjd men den. Om man bär den med skin byxor och vanlig linne så blir det toppen fin !
Från H&M


Jag bloggade för några dagar sedan, om att jag var tveksam om jag skulle köpa korsetten, slutligen gjorde jag det. jag tyckte att den var värt priset plus att den är på rea nu. Den kostar 150 kr istället för 300 så passa på du ;) ( Från H&M så klart). Jag kommer att ha den på mig imorgon när jag kommer att resa till SCHWEIZ

Sista detaljerna inför resan



Hej allihopa

Jag kan inte stå varken sitta, jag åker imorgon bitti kl 7 och är för taggad för att kunna stå ligga eller sitta still.
Jag är så nervös precis som ett litet barn som kommer att se tomten för första gång haha.

Jag har ägnat hela natten och dagen att tvätta och packa. Jag är äntligen färdig jag har bara 2-3 grejer kvar som jag kommer att fixa imorgon. Jag har väntat på denna stunden i 3 månader nu. Fick en trevlig överraskning idag, Andrea kom hem till mig för att säga hejdå, jag kommer att vara borta i nästan 3 veckor men känns som att jag åker för alltid. Men hon har iaf varit här och spenderat lite tid med mig, så gulligt av henne, gillar spontana personer och saker som kan hända. Vi satt och pratade, skrattade och jag passade på med att göra om hennes blogg. Så hon har en helt ny design nu, ni kan trycka på länken nedanför om ni vill hamna direkt på hennes blogg.
Vad ska man göra nu?? Jag pluggade hela natten på en uppgift som jag lämnade in kl 7 på morgonen hm, det har varit så mycket på gång att nu vet jag inte vart jag ska ta vägen haha.
Man får väl hitta på lite saker och försöka sova inför SCHWEIZ och kanske paris !!!

PUSS PUSS !!

Andreas blogg Här                       

jul

jaaa nu kan man säga att julen är över. Hoppas att alla fick fina presenter och tilbringade julen som ni ville :D. Just nu ligger jag i sängen och har ingen aning om när jag kommer att gå upp. Jag älskar att kunna surfa på nätet med min mobil!

Nämen, Kolla vad man hittar ?! :D

                        

papper inslagningar hit och dit..springa, halka jaa mycket stress inför jul. Men nu är den här så jag passar på o önsker er allihopa en Underbar jul tillsammans med nära och kära!

Jag har varit i stockholm idag passade på och köpte massor massor med kläder inför Schweiz ( bara några få dagar innan jag åker bort yoooouuuupi). Har inte riktigt hunnit fota kläderna men kommer förmodligen att göra det imorgon. Andledningen att jag inte gjorde det var att jag hade fullt minne på mina 2 minnes kort :/, så jag håller nu på att rensa dem, och hittade några häftiga bilder som jag aldrig riktigt delade med mig: Alicias Photoshoot.
Jag måste säga att jag är en stolt fotograf när jag ser bilderna. Här kommer några bilder hoppas att ni tycker lika mycket om dem som jag gör! pöössss

                                


 
                       

Som ni kanske har märkt så älskar jag foto världen, älskar både att stå famför och bakom kamera. Kunna fånga ett ögonblick och att en bild kan förmedla så mycket är det som gör att jag ÄLSKAR det helt enkelt.
Tack för en amazing fotoshoot Alicia.

Barndoms kompis

Barndoms kompisar finns alltid, oavsett vad som händer i framtiden.
Älskar dig Andrea. Vi o Garfield i Polen ^^

       
      Bild som jag har tagit i polen :)

Älskar REA

Galna rea på H&M känns som att min plånbok kommer inte att vara glad imorgon
Hade tänk massor inför min resa. Haha, ska åka till stockholm imorgon.


Vill köpa denna korsett men jag vet inte riktig om jag kommer att göra det :P

Roliga stunder med Roberto

Jag kom hem för ett liten stund sedan. Har varit i stockholm och fikat med Robert.
Det blev som vanligt en Frappino med Extra extra mycket choklad och kokosboll :D.
Jag köpte en klänning och ett jätte fint bälte på H&M :DFick en jätte fin present från Robert
också. Och så måste jag skriva ner dem 2 bästa meningar idag.

-Från robert så klart.

1. Om jag ser tjocka människor vill jag bli kompisar med dem. För att när jag går brevid dem så ser jag direkt smallare ut. -_-

2. Vad ska du göra för alla hjärtans dag?
Då svarar han : Försöka vara singel. HAhahahah garvade ihjäl mig

Jag saknade dig Roberto !!! Jaaa men vad ska man göra nu då ?
Känns som att jag måste städa fast vill mysa..någon som vill göra det med mig?
Då få du komma o knacka på dörren :)



Äntligen färdig med bakningen

                   
Det är äntligen dags för Jullovet. Imorgon det är sista dagen, det ska vi fira med (förhoppningsviss) en god kladdkaka och en vanligt choklad kaka som jag har bakat. Vi ska ha en fotbollsturnering och jag hoppas att det kommer att gå lite bättre en förra året. Ser fram emot att känna friheten och att säga HEJ DÅ god jul. Efter skolan tänkte jag ha mysig hemma o tända massor med levande ljus och kolla på en film o inte tänka på någonting annat än min resa (som närmar sig ) och på att ha kul.

jag säger bara en sak VIVA el LOVET haha
Puss puss



      med andra b
       Bilderna är från Vinter [Xmas] fotoshoot gjort den 19 December 2010. Fotograph Andrea B

Xmas fotoshoot

idag eller ja igår skulle jag med 3 av mina tjej kompisar plåtas inför jul och teman var Xmas så klart. 2 tjejer hoppade av, fotografen blev sjuk och vädret var inte den vi hade tänkt oss..allt för att misslycka dagen men vi ( andrea o jag) gjorde vår bästa för att göra  bra bilder. Vi tog min system kamera och började fota, blev faktiskt nöjd med resultatet. Snart kommer vi o plåtas med fotografen fler bilder kommer upp. Ni får se hur dem från idag  blev än så länge. Ha det så bra puss!



                 

    

 



<3 H&M




lite  assecoarer inför jul o nyår

Så mycket man vill hinna med..

vilken vacka ! Det känns som att jag springer runt och skriker Panik, panik, panik.
Jag ska resa bort om exakt 7 dagar och så insåg jag i veckan att mitt pass har gått
ut så jag fick springa ner till polisstationen och göra ett nytt omedelbart!
Så tänkte jag denna gång kommer jag att vara stolt att visa up mitt pass och säga
kolla, det är jag på bilden visst blev den bra :)..Men efter jag tog bilden insåg jag att
under fem långa år kommer jag att stå ut med en asful bild där man inte ens känner igen mig  -_-
Aja det får väl vara så, så länge jag får resa.
I veckan hann jag också att skicka tillbaka mina skor från nelly.com, asdålig kvalitet på Cornwall. Klacken lossnade från själva sko,efter 3 användning. Jag Kommer förmodligen inte att få ett nytt par innan jag åker -_-.


Jag hade inte köpt en enda julpresent förens igår.. Så stressigt allt måste vara i december.


Och det är inte slut med allt stressande! Jag måste hinna med att träffa Robert i Stockholm, bli färdig med några skoluppgifter, baka tills imorgon,ger danslektioner till Hanna, göra en Xmas fotoshooting, umgås med familjen, tvätta, packa och julhandla...Jag säger bara hjälp !


Grattis ANTON !! :)



Japp idag blir Anton en stor stor pojke. Jag passar på  för att påmina dig om några saker som du bör veta ..Nu  när du är 18måste du ta ansvar för dig själv lilla får ;) Du får inte köpa ut cigg bara så att du vet ;). Det är en måste: att festa minst 1 gång per månad med Jess o jag. Du får dricka hur mycket du vill ;) ingen borde säga nåt men vi kommer att göra det ändå eftersom vi är nykterister enligt mobergs vakterna haha nej jag skämtar jag hoppas att du får en bra dag och att du aldrig kommer att ändra för att du är en underbar människa.
Happy B day igen och keep in touch. Vi ses om några timmar.

Stadsteatern i Stockholm

       

Mina söta o underbara tjejer  o jag ska till Stockholm imorgon efterskolan. Vi ska äta, fika tillbringa tid tillsammans och kl 7 börjar pjäsen. Den heter tretton-dagsafton och den är skrivit av William shakespeare.
Hur kul som Helst ! Jag kommer nog inte hinna med allt denna vecka, känns det som. :/
Fler bilder kommer förmodligen imorgon pöss


Fotoshoot in the studio

  
                           
                    
                            
                              


Johanis festar med oss :D






BOOM BOOM POW

Då var det dags att festa igen den här gången drog vi med oss Lilla Johis som inte brukar festa kommer att bli grym kul ngra bilder från oss nu :) Enjoy och ha en bra kväll/natt.


             
                             
 

VITAM IMPENDERER VERO




Hopp bilder på Gdansk stränder

    

                                      Vi har gått genom ganska mycket tillsammans..
                                   Det har varit svåra stunder och riktiga underbara stunder
                         För mig den enda bild som jag tänker på, när jag tänker på vår vänskap
                        är den som sprider glädje...för att i mina ögon, har ni en var sin en sol som
                                    lyser min vardag. Jag älskar er, glöm aldrig det!!



 
     UNDERBAR O OFÖRGLÖMLIG RESA !!
     

Hanna framför Kameran i Polen

Jag vet att någon kommer att bli hyfsad glad. Hanna har velat ha dem bilderna för flera månader sedan. Min dator var extremt seg och därför har jag inte kunnat överförra dem på bloggen eller skicka till henne. Men nu tyckte jag att det var dags att lägga dem på bloggen. Det är dagens godgärning haha Bra för karma att göra någon annan glad.

   
    Vilken härlig bild, heller hur ? :D








Vinters bästa



    
                           
                          
      
 
 
 

Det är så vackert med så mycket snö som liknar diamenter eller kristaller. Det är inte lätt att fota snön men jag lyckades ändå ta några "bra" bilder. Jag älskar ta fram min kamera och fånga allt möjligt.

Mysigt hemma med Hanna

Efter 2 lång timmars Matte C prov sitter nu vi här o lagar mat med mat
Min favorit rätt..någon som gissar? KORV STROGANOFF med ris :D:D
 Bilder kommer upp senare 


      Hanna hem  hos mig den 7 dec 2010 lagade  mat : korv stroganoff :D
                 
                  Underbar stämning med en underbar kompis <3
                                  
    
              
 


                 

Den nya Samsung NX 100


Jag söker efter en ny kamera, som jag kan a överallt med mig. Denna kamera verkar pefekt, den kostar ungefär 5000.kr men jag tror att det är värt priset. Man behöver inte tänka på inställningarna som iso, bländar tid eftersom så fort du gör någonting på den syns det innan du tar bilden. Det är ju toppen. Ska man köpa den kanske ? :D vi får se vad det bli.

Dålig start på veckan

Jag såg faktiskt bra emot att vara idag tills jag vaknade...
Allt gick fel från och med början. Jess skjutsade mig till skolan
Vi kom 5 minuter försenad och det var tydligen för mycket, läraren
låste dörren och vi fick inte komma in. Hur bra är det? Läraren tvingar dig att skola
GUd va arg jag blev !!! Vi satt alla ( Jess, Hanna o Jacke) i biblan o surade..eller ja Jess o jag vad
irriterad. Jacke är cooool Jag frågade honom "vad ska du göra?" han svarade Jaaa det är inte så mycket man kan göra, ska bara sitta o chilla, om man missar en lektion det är inte så farligt". Gud vilken skönt kille asså !!
Efter det insåg jennie att mina nya high heels från Nelly hade gott sönder..limet som håller fast klacken o skorna gick av :/ har använt de 3 gånger o inomhus hur bra är det? Jag har verkligen varit irriterad hela dagen. Det enda bra idag var att jag plåtade i den stora studion. Hoppas bilderna blev bra ser faktiskt fram emot att se hur dem blev. Imorgon alla är " lediga" det är studiedag och jag måste ändå till skolan.. MATTE C yeaaah hur kul är det att vakna tidigt o gå till skolan när det är sååå mycket snö ute ?! Aja men det får bli det. Puss på er så länge

Fest i lördags

Lite bilder från festen i lördags med Jes o Andrea. :)             
                
                     
                    
                                                                                                                           Jessikas blogg    

Mysig stämning

Idag det var jag som var " le chef de la cuisine" alltså kock :D
Så jag gjorde allt för att stämningen skulle vara på toppen. Det är snö utanför fönstret så jag tänkte jul stämning o god mat Hmm...va MYSIG !

fläskfilé med en sås à la Prisys specialle med pasta...MUMS säger jag.
Vad tycker ni  ?  :D





Sen så kom Jess o hämta mig för att dra till julmarknad, och kolla på Den veckra Ali sjunga jul sånger <3

Fest

Fest hos Andrea Yeaaah
Festen började kl 4 mmm men jag är LITE försenad haha sen drar jag vidare till mobergs o festa tills imorgon hihi vilken härlig helg! hoppas att ni ha det bra, akta för att inte halka :D Puss puss

Bilder kommer att laddas upp senare. Bye


God bless Mobergs ;)

igår var jag ute med Jessica o Andrea, Kim och Moe var också där :)
Jag dansade loss, fredagar och Lördagar det är verkligen belöningen på en lång vecka plugg.
Jag hade den nya vita klänningen från Nelly på mig med mina nya skor så det kändes bra på alla sätt :D
kom hem lite innan kl 4 och sen så startade datoren för att kolla FaceBook en "snabbis"..Mmm somnade runt 7 :s hahah ikväll det är förfest innan Mobergs..Ganska tidigt förfest må jag säga den börjar kl 4 alltså 16 hahah och kommer att festa till imorgon. Ojoj kommer jag att kunna följa rytmen, tro ? :D

Bilder från igår

                
        

                     


Då var det dags igen :D

 Jajamen som alla fredagar o lördag så är Jess o jag (minst) beredda att shaka loss, vart? på Mobergs så klart, det är alldeles för kallt för att åka till Stockholm då får vi nöja oss med samma klubb, men inget fel på det va? Heller hur Jess? Det känns faktiskt som en stor familj, man träffas åtminstone 1 person som man känner och minst 1 person som säger heeey Jag minns dig Hahaha.
Dansa är verkligen belöningen av en svårt vecka med plugg :D
Någon som ska dit ? :D Zlatana? Liv? Niklas? Mikaela? Louisa? Om ni gör det så lär vi träffas där. Puss på er !

                       

Sitter i skolan


HAHAHA Har lite kul i skolan med den nya dator. Hämtade mina nya skor igår hihi älskar
de, och de sitter super bra ^^

Nya skor igen

Fick mina fina skor från nelly Idag, ska nog hämta dem så fort jag kan.
så blev det 2 par skor denna vecka :S ska man fundera på att köpa julklappar i stället, tro ?
Ha en bra dag Bisous

                                  


Dags att sova

Tänkte sova lite innan skola börjar, har massor att tänka på. Vi ska göra andringar i vår korridor, vi ska måla om och beställa nya gardinner och få en helt ny renovering. Dessutom så börjar jag mina Tenta imorgon, har inte pluggat så mycket men vi får stressa imorgon och sova lite nu.
Puss puss ses i dimman ;)

                       

Tacksamhet

Vi har känt varandra sen vi flyttade hit. Vi har gott genom mycket tsm, ödet eller vad det nu heter har gjort att vi alltid fann i samma situation. Jag kommer alltid vara tacksam för allt du har gjort för mig, och kommer alltid att minna det, kommer t.o.m berätta till mina barnbarn vem du var haha ;) Nää men jag ville bara att du skulle få veta att jag älskar dig och att jag är glad att vi kan prata med varandra om allt ALLT AALLTt ;)
Så puss på dig o glöm aldrig det!!!

                                               

                                       

Mikro tofflor

Har ni hört talas om mikro tofflor ? Inte ? Det är iaf inte så många som vet vad det är, igår gick jag o ali till Lindex och Kappahl, jag frågade i kassan " Har ni mikro tofflor" ni kan tänka vilka töntiga blickar jag fick Svaret var hmm vad menar du med det ? --_-- JAAA tofflor som du värmer up i mikron. Anyway det är verkligen det perfekta julklapp enligt mig, det finns alltid någon i familjen som fryser om fötterna, mamma eller mormor kanske?!!? haha Det är ganska svårt att hitta, min bästa tips är beställ dem på nätet. Tofflorna kostar ca 250-300 Kr :D


Kan eventuellt beställas på bluebox.se :D
Det finns så klart andra modeller och andra färger :D

Picture at the Studio :D

      

hej allihopa haft en bra dag ?
Jag borde sova nu men som vanligt så är jag vaken.
Idag var en sådan dag som de flesta säger "onödig"  för att några hade bara 1 lektion och andra inga alls :) men jag tyckte att dagen var riktigt kul eftersom vi fotade i studion med fotoklassen. Tycker alltid att det är spännande med ny fotoshoot :D.
Det var William som fotade mig idag :D han är så sött, har jag någonsin sagt att jag Älskar honom ??! Damn nu är det sagt hihi <3

                   
                                 
Sov inte så mycket i natt, gick o la mig kl 3 tror att det syns lite ( mycket )
                  den 1 december 2010
                  Vackra Jessica hjälpte oss att ta provbilder
                             
                                Jess o jag <3
                            
                             
                                Och Wille <3 
                

Fler bilder



    


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!