Förra veckan

     

För exakt en vecka sen åkte jag tillsammans med med kusin till Stockholm. Vi sov över på ett jätte fint hotel på Östermalm och tog jätte fina bilder, här kommer några av dem !!



         
         
         
         
         
         
         
                


Somewhere over the rainbow


 En av mina favo låtar just nu <3


Imorgon Fredag

Jaaa, REDAN fredag. Skönt att veta att jag har en vecka "lov" om några timmar. Vad jag kommer att göra nästa vecka vet jag inte än. Jag hoppas att någon överraskar mig eller att det kommer att hände spontana saker, men det lär inte hända :/. Massor åker bort, och det hade jag också tänkt göra men sportlovet kom  för fort och hann inte och beställa mina filygbiljeter. Så var blir det för mig nästa vecka..?! Hmm -> plugg :), tv, och riktig bra långa nätter/dagar sömn. Det går så otroligt fort en vecka!! Jag vet inte vad jag kommer att göra nästa vecka men jag vet vad jag ska göra imorgon och på lördag !!
Imorgon fredag, det blir som vanligt utegång med fina Jessica, jag kommer att spendera så mycket tid som möjligt med henne innan hon åker bort, kommer att sakna henne fruktansvärt mycket!! Så vi ska ute och shaka loss, inte  på mobergs utan det blir hög musik och svettiga kroppar på PIREN tomorrow night!! Kul kommer vi att ha, garanterat! På lördag tänkte jag tillbringa hela eftermiddag och kvällen med min fina syster som åker bort 1 måndag. Myskväll kommer det att bli. Mer än det vet jag inte än så länge.
Puss på er !! <3


             


Pinsamt hela tiden?

Jag har märkt och funderar på en sak som har förekommit ganska ofta sedan jag flyttade till sverige. Jag vet inte om ni själv är så, eller om ni har lagt märkte till det men har ni insett hur mycket folk säger ordet pinsamt??

Några exempel : Oj, jag halkade på stan..Det var sååå pinsamt att jag inte vågade kolla back om någon stod där och garvade åt mig.

-jag orka inte springa till bussen även om jag måste vänta 1 timme till nästa. Varför? Det är pinsamt när folk ser mig springa.  --'

-jag vågar inte gå fram och ställe en fråga till denna person. Det är pinsamt. --'

-jag vågar inte heja på någon när jag går på stan, om den inte svara blir det pinsamt.

-jag tappade mitt örhänge, Varför tog du inte upp den? Nää, det var pinsamt att gå tillbaka --'

Det är massor med sådana situationer som händer varje dag, det är kanske för att jag har varit med om andra kulturer som är lite mer av den stilen ->"HEEEEeeeeeeej kära vän, hur mår du. Trevligt att träffas. När vi inte ens känner varandra. Jag är en sådan person som skrattar åt sig själv om jag ramlar eller går rakt fram till en person om jag behöver veta t.ex. klockan. Jag är inte en sådan person som ser en person ramla och inte hjälper den för att det är "pinsamt". Om du hejar någon på stan och den inte hälsar tillbaka, strunta i det, du var iaf trevlig. När blir inte pinsamt om du vågar :D:D

Nya naglar design

När jag var på stan med Zäta, köpte jag 2 jätte fina somriga nagellackar. Ena är ljust rosa och den andra ljust gul. Så jag har suttit i 1 timme nu och gjort om mina naglar till något mer somrigt än vädret just nu. Dem blev väldigt fina. Kommer att lägga bilder på dem imorgon (förhoppningsviss), jag vill också visa till er, läsare, hur man enkelt kan göra något annorlunda naglar design. Jag är så oteknisk just nu så jag kommer att lägga upp bilder istället för video.


Sommar skor

Jag har tidigare skrivit ett inlägg på dem skor som jag beställde förra veckan. Jag gick och hämtade dem igår och det visade sig att packeter och posten kommer inte dit längre.. kul att man har gått i snön och frysit ihjäl. Så jag fick gå ner på stan idag efter 3 timmar biologi prov, och hämta dem. Det blev något fel där också, tur att jag pekade ut ett packet och det var mitt :) så det första jag gjorde när jag kom hem, var att prova dem, SÅ KLART :). Dem är lite stora i storleken men passar jätte bra. Trodde att dem skulle vara lite finare men jag kommer förmodligen att beställa andra rätt snart. Det är bara att vänta på att det ska ske några förändringar med vädret nu. Ser fram emot att ha dem på mig men det kommer nog att dröja ett par månader.

Det trevligaste idag var att jag fick sällskap tills ungefär kl. 22.00. Fina Zäta följe med mig ner på stan. Vi åt choklad muffinsar pratade massor, sedan gick vi hem till mig, åt riktig god midda, fikade och lyssnade på Bosnik låtar. Väldigt trevligt må jag säga!! Älskar oväntat saker som händer bara så där, plöstligt!! Tack för en bra kväll!! <3


andas ut!

Hej allihopa, Hoppas det är bra med er ?!

Jag har inte hunit blogga på 3 dagar, det är så mycket som pågår just nu att varje dag tänker jag: Jag ska blogga om det där och det där när jag kommer hem och det blir inte av :( men nu sitter jag framför datoren och känner att jag måste komma ikapp med dem dagarna!!

i Onsdags tog min fotokurs slut. Trist var det!! Det är en av dem få ämne jag verkligen såg fram emot att gå till eftersom vi alltid hade skojiga grejer att göra o också för att jag älska att fota!! Jag kommer att sakna Wille HUURRR MYCKET SOM HELST, med honom skrattade jag hela tiden och snackade massor, vi kommer förmodligen att träffas i korridoren men det är inte samma sak :(...men vi ska gå när på stan och fika någon gång, eller hur ;) ???
       
          Vi ville inte släppa varandra när lektionen tog slut <3    ( bilden snodde jag från hans blog ;)
          Ps : WILLE har en blogg tryck HÄR
         En till bild på oss :D

     fina och coola Liucija kommer jag oxå att sakna. Framför allt när hon slog alla killar som närmade sig lite för mycket haha
    
                                                                                 bilder snod från cookieboy.blogg.se

Det röda rummet där vi framkallade våra svart/vita bilder :) 

Efter vi höll på med maskinen så tog vi vidare våra bilder och framkallade med kemiska produkter
      

Dagens kommer du ihåg? Johanna

Kommer du ihåg den 4.02.2010??
Det var första gång du och jag skulle gå ut ensamma.
du kom hem till mig hela dagen och vi åt lunch tillsammans och kollade på tv hela eftermiddan och på kvällen tog jag hand om ditt hår och sminkade dig sen drog vi till Offensiven. De blev faktiskt en lyckat kväll!!! du sov hem hos mig och vi somnade dagen efter. =)


Plåtning på Östermalm



                                    
            
                                   

Vilken helg

I fredags  åkte min kusse och jag in till Estockholmo och shoppade hela dagen !! DET ÄR FARLIGT MED SHOPPING?! visste ni det? Så vi gick hela dagen och stannade över på hotellet Radisson på Östermalm...vi skulle till Diplomat hoel först men det fanns inga lediga rum kvar :(.
På kvällen gick gick vi ut och hade det kul men det var förjävligt kallt!!!! Så det tog inte lång tid innan vi var tillbaka til hotellet. Där tog vi en drink och pratade om livet.
Vi kom till norrtälje igår på eftermiddan och sen dess har jag varit hemma och försökt plugga lite men jag har så fruktansvärt ont i huvudet. Det känns som att det är ganska många som har haft det i veckan?!

Idag vaknade jag 6.30 Jess kom och hämtade mig sen drog vi med kussinen och lämnade honom på arlanda. Då var det slut på semester :( är jätte ledsen över att han inte är här längre men jag tänkte boka mina flygbiljeter till schweiz ganska snart. 

Bisous.


Så himla duktiga

En kompis skickade denna videon till mig nyss. Kvinnor som är sjukt duktiga på att snurra på stången!


Minns du, dagen ?!

Nästa vecka, hade jag tänkt göra ett inlägg varje dag med lite roliga saker(historier) som man glömmer bort med olika personer.  Så varje dag kommer det att vara en ny person som dycker upp på min blogg med en liten mening : Kommer du ihåg när...?!. 

Det kommer nog att bli en rolig grej hoppas jag. =) så glöm inte och kicka lite på min blogg ;)  pööössss


Här kommer ett litet exempel om hur inlägget kommer att se ut. Enjoy it :D <3
HANNA

Kommer du ihåg dagen vi gick random hem hos mig och bestämde att vi skulle laga mat tillsammans?
det var runt kl 9 på morgonen vi hade precis gjort ett prov i skolan. Vi gick till flygfyren och köpte massor med saker och lagade en pizza. Sen köpte vi choklad pudding. Hmmm det var hur trevligt som helst! Jag hjälpte dig med dina spanska lexor och vi kollade på the hills och the city. Underbar dag tillsammans med dig <3

Bilden tog den 17.06.2010 kl 10.10 =)


Need more place !

Då har man köpt nya skor (igen). Det kändes som att jag behövde sommarskor så gick man in på Nellys hemsida och klickade på beställa. Helt enkelt, va? ;)



Brunt och vit är alltid jätte ärliga färger som passar perfekt för sommar


Outfit i Januari

Jaja men mitt i januari gick jag ut med lång klänning och kavaj, hur ärligt är inte det? ÄLSKAR SCHWEIZ !!



Fotografy

Fotografy is a part of my life, I just love it !!!

     
Fick låna en jätte fin analog kamera alltså en gammal kamera för att göra en skoluppgift. så Jag satt  upp några lampor hem hos mig och fotade min kära kusin/bror. Teman var don't see don't hear don't talk or somthing like that >.<

Eftersom det är en gammal kamera kommer bilderna att bli i svart/vita efter framkallningen.. Dock har dem här bilderna tagit med en digital kamera.

Haha lite kul hade vi!

kameran en jätte fin Phenix



Fika as usual

Fika fika fika hela veckan verkar det som!
Blev bjuden att min familj hihi vi tog en liten fika för 170 kronor. Såååå himla gott och onyttigt!


på pelikan.


Snow in da Place


Gick en runda med min kusse, han var helt chokad över att se hur mycket snö det fanns här. För 24 timmar solade han och gick runt med t-shirt i schweiz.skööönt ? hahah 
 

Nya skor Roberto Botella




Wanna..


I want to go out, take my clothes off and swim in the sea with a new bikini !!!

Summer time


                             
                    

Fika med hanna :)





 


 
mysig stund på stan med Hanna :) 


New stuff

Min kusin är äntligen här med mig, vi har haft en väldig bra dag. Jag fick massor med fina presenter igen en av dem är en jätte jätte fin Perfym  (eau de parfum) märke Chloé och fick ett par mörkblå klackskor (märke Roberto Botella). HUUURRRR FINA SOM HELST!!!!

    
    
                               


Underbara stunder




Vintage Shoot / Hanna

     
     
Hej fina läsare,
Hoppas ni mår bra, själv mår jag toppen bra!!! I fredags gick jag ute o Shak'ade loss på mobergs as usual ;). Jag hade jätte kul men jag vet inte riktig om den var en bra idée eftersom jag kom hem kl 4.50 och gick upp 6.20. Jag skulle hämta min kusin på arlanda, jag försov mig på bussen det var riktigt rolligt må jag säga, plus att jag fick springa till bussen för att den höll på att åka kul liksom --'. Men efter han kom fikade vi på arlanda och tog bussen hem. Mormor och mamma lagade en riktig god lasagne, dem gör faktiskt det godaste lasagne ever!! haha allt det här hände igår men dagen innan ( i fredags) kom Hannis hem till mig en liten stund. Det hade gått ett tag att vi inte umgicks då bestämde vi att vi skulle göra nåt!! Juste jag gick till skolan och gissa vad? INGA LEKTIONER pga snö massor kunde inte ta sig in till norrtälje då dem stannade hemma och jag sprang till skolan för att inte komma försent plus att jag tappade en riktig dyr ring som jag fick av mamma för min 16årsdag, jag var ledsen hela dagen. Men iaf vi gick till landkrabban med Hanna och åt en riktig god fika/middag. Sen gick vi hem till mig och Hannis vill ha en ny profilbild på fejan då tog jag fram kameran och ni får döma själva om resultatet. :). Jag tycker att dem blev väldigt bra!!!

   
   
   
   
   
   Jag valde att ha vintage färg på bilderna, en väldigt fin sätt att ha romantiska peaceful/nuanser. Jag gjorde hennes naglar också. =)
   
    

                          
         


Snöstorm = mysigt ?! tro ?! = JAAAAAAaaa

Jajamen för några dagar sedan hörde jag överallt Vårkänsla hit och dit, hur går det med vårkänsla nu?? SNÖSTORM braaa däärrrrrr men vi ska inte vara negativa nu, det kan alltid bli så himla mysigt när det är oväder ute. Imorgon tänkte jag göra samma sak som jag gjorde nästan hela veckan, dvs. ta en fika med tjejerna. Älskar stämningen som finns på vintern eller när det snöar. Det finns massor med levande ljus, det luktar alltid  kanel eller varmt kaffe inne på alla kaffet. Det blir landkrabben för mig igen då, älskar ställen och det är så roligt att göra andra personer upptäcka nya saker för att det är massor som alldrig har varit där. Det kommer att bli kul, på kvällen kommer vi att shaka loss.

måste verekligen få in mig lite sömn.Godnatt, Bisous!


Aaaaaaaaaaandrea


       19års vänskap och det är bara början av många många år till <3
Det var slutet av en tokig kväll, där vi var ute och dansar till kl 3.00, ni ser själva hur vi var efteråt"CRAZY TOWN "and we love it!

( Om dy trycker på bilden kommer du fram till hennes blogg = ett nytt fönster öppnas)


Kan inte vänta längre =)

Jag har väntat på att det ska bli den 12 februari sedan 23januari för att min kusin (som jag kallar ibland för bror eftersom vi uppväxte tillsammans) kommer till sverige. YEAAAAH. Imorgon eller ja idag det är äntligen fredag, och fredag betyder slut på veckan. Jag kommer förmodligen att gå på mobergs som jag har gjort nu i 6 månader, kommer att dansa loss och ha kul och förhoppingsviss träffa trevliga människor. På lördag kommer jag att hämta upp Ilich (kussinen) på flygplatsen. Det kommer att vara skoj, vi har planerat en hel del men jag avslögar inte mer, det kommer upp senare på bloggen iaf;).

Jag borde kanske tänka på att sova nu ? Det är redan kl 4, tiden går fort.


Fick veta idag att han köpte en sak från Chloé till mig men jag får inte veta vad än. :D:D::D:D:D:D
Längtar att spendera tid med honom och skratta tills jag får ont i magen o tårar i ögonen!! hihi

A few things makes me happy

Min morbror från Tyskland var här för några veckor sedan, han köper alltid fina presenter till mig. Denna gång köpte han en jätte fin halsband Guess, ett t-shirt och en Playboy perfym som luktar hur gott som helst. Enligt några personer luktar perfymen verkligen som "mig" haha.

     

     
      
     
       Mina två absolut favorit saker just nu. Min röd lipstift som jag fick av min kusse och playboy perfymen =)
     

       Jag har tur som har så generösa och fina människor omkring mig. Jag är väldig tacksam över allt jag får. Passar på att tackar alla som har funnit där, för mig, det betyder oerhört mycket för mig. Så tack! Och jag ville också tacka alla som följer min blogg, blir så hyfsad glad när jag för höra "jag läste in blogg" =)  (ni får gärna kommentera och lämna eran blogg om ni har en så kan jag gå och kolla) Pööössssss 


Just a dream

Hade lite kul med kameran idag


 Hahaha ser ut som en conchita, ni får väl ta reda på vad det är om ni inte vet ;)


slut på dagen : check ??! haha


Fika, älskar det!

Underbar mysig känsla. Igår efter en väldigt kort dag på skolan gick jag ner på stan och fikade med en kompis. Vi valde landkrabban som är en väldigt bra ställe, dem har goda saker och personalen är väldigt trevliga.
Vi råkade träffa Gabriella och Johanna (klasskompisar) som skulle också fika. Efter ett tag satt alla vi tillsammans och hade det kul. Jag blir så glad när det händer saker som man inte förväntar sig, spontana saker, älskar det verkligen. Det är en helt annan sak när man träffar personer utanför skolan, det blir mer personligt och inte så "formellt".
Jag tog en kladdkaka (kaloribomb) som min kompis kallar det ^^, måste verkligen träna nu =) !!!!
Det blev en lyckat stund och massor med bra minner. Måste göras om !

     


 


guitar

Här är guitarren jag fick för min 19års dag. Älskar den och passade på att spea lite innan jag drar ner på stan =)




VÅR KÄNSLA

När snön börjar smelta, när man tror att våren är här , så faller det mer snö på natten. När man går upp dagen efter, tror man att någon har gjort ett skämt och lagt till snö framför fönstret!! Men nää, snön är där väntar på dig tillsammans med kylan och säger SURPRISE !!! Nä usch vill verkligen sluta frysa, kunna gå och känna värma strålar möta mitt ansikte.

Än så länge så har jag bara blommar hemma som påminner mig om våren ::/ men lite tålamod så kommer snön att smelta snart. ( För hoppningsviss).

Nu ska jag börja göra mig i ordning. Jag ska möta en kompis på stan och fika, MUMS :P.
Ha det så bra folket ! Pussssssss

     



 
  fotade lite tulipaner som finns hem hos mig, Tycker dem är jätte fina

 
  Grrrrrr kallt.


Jag älskar presenter !!!!!



Vilken skön dag!
Jag gick till min foto kurs kl 8.50 och vi håller på med gamla kameror (analog). Tackar alla som ställe upp för att stå framför kameran, hur som helst idag skulle vi framkalla dem och det gick ingen bra. Hade 2 och halv timme lektion, efter det var min dag slut.
på efter middan träffade jag min barndomsvän Andrea i korridoren och hon hade en present till mig.
Hon gav mig en AAAASSSFIN armband där det stod bästis. Hur fin som helst !!!! hih blev hyper mega glad och jag älskar den. Tack, tack, tack så mycket gumman !!!


  
 


La raclette :P

Häromdan hade vi familj middag. Min syster åker bort snart och vi ville vara "alla tillsammans" en sista gång innan hon åker så det blev une raclette som är en schweisisk specialitet. Det är smelt ost med potatis och man kan tillägga t.ex. kött, korv osv. Det är en av mina favorit rätter. Enkelt att göra och hur gott som helst !! 

 


 


roligt på lektion med Wille





                                  
             
              


Vill du skratta?

 

Byxor


köpte dem här byxor idag på h&m älskar älskar älskar nya kläder


täby centrum

Är just nu i täby centrum med underbara JEssika. vi kollar runt shoppar massor och skrattar. Kommer snart hem och visar upp det jag köpte.
Puss än så länge !!

I Phone 4 =

JAG VILL JAG VILL JAG VILL !!!
Men är det värt att betala så mycket?


Mysiga stunder

Jag är ganska förvånad eftersom jag orkade gå upp imorse. Jag kom till skolan tidigt på morgonen och slutade med 3 timmar Latin -_- jag lovar att vem som helst får hjärnsläpp, prova själv så kommer du att se ;) !!!
Efter det skulle jag hem till Kim men först gick jag och handla Ravioli på coop så att vi kunde äta lite, ( alltid mysigt med lite mat haha ). Jag umgick med henne hela kvällen rätt mysigt, hon har en såååå skön soffa att jag brukar alltid somna haha, sen ville jag inte upp men lady kim blev bjuden på mat så jag blev tvungen att gå upp, gulligt av henne att väka mig med en söt röst..prisyyy prissyyy vi måste röra på oss..Och jag sa bara : Hmmmmm. Haha  >.<. Det är så mysig att träffa folk man har känt sedan man kom till Sverige. Jag saknade dig o kommer att Sakna dig !! 



Mysigt med Andrea

Jag kom hem för inte så länge sedan. Har spänderat hela kvällen med Andra. Efter
skolan gick vi ner på stan och kollade runt. Visst ni att dem har öppnat ett ny affär med massor
med böcker och pennor, det  är jätte fint där, kolla förbi om du har tid ;).
 Jag köpte en ny penna och hjärt-stickers haha.Efter det drog vi till H&M och jag köpte nagellack :)

Vi åt choklad muffinsar och vi hyrde Resident Evil på ICA sen drog vi hem till henne, jätte mysig var det!
Vi åt middag, andrea popade popcorn och vi satt med filtar.
Den sista resident evil som kom ut för 1 månad sen(?) är inte den bästa av alla resident men den är bra och värt att kolla. Jag rekommenderar den, verkligen.

   
 Skådespelaren wentworth miller som spelar i prison break o Ali larter som spelar i Heroes är med i filmen.

Jag tänkte gå och lägga mig om 10 minuter för att jag kommer inte upp från sängen annars.

Puss puss, bisous et Bonne nuit!

 

 


Ny het låt on Prisy =)



Danza Kuduro är en portugesisk låt men Don omar har gjort om den till en spansktext. Det har inte riktig kommit till Sverige än men jag är rätt säker att den kommer att vara på top 10 snart ^^. Enjoy o shake ure body

Önskningar..

          Alla har drömmar/önskningar vilka är dina ?

  • Jag vill kunna flytta tillbaka till Schweiz
  • Ta studenten med höga betyg
  • Jag vill ha en IPHONE    
  •  vill ändra saker i mitt liv.
  • åka till NY och California
  • sluta lita så lätt på människor
  • ta körkortet
  • umgås mer med vissa personer
  • hinna med allt i skolan =)

 

 

 


Peace



Jag har ägnat hela kvällen att prata flera timmar i telefon med fina Andrea. Sen så forsatt vi och prata på Skype.
Det är helt otrolig att man kan se varandra och prata even om man inte sitter brevid personen. Älskar teknologin!!
Just nu känner jag att vardagen bli för tråkig, det är ganska normalt med tanken allt man gjorde varje dag när jag var i Schweiz! Livet är ganska tråkgt när man gör precis samma sak varje dag, så vi kom överens med andrea, att göra vår vardag lite roligare. Vi kommer att hänga hela kvällen och eftermiddag tillsammans imorgon, det känns verkligen som att det behövs. Känner mig så ensam när det har gått en hel dag utan att få ett enda sms eller att bara komma hem, sitta och plugga. Jag säger inte nej till Lite sällskap nu för tiden =). 


Unexpected moment



Bowling


                             


För mina 19år gick vi o bowla, hur kul som helst. Vi skrattar alltid ihjäl oss när vi är alla tillsammans.
Det är bland annat därför jag älskar dem. Dem gör min vardag att lyssa av glädje. <3

   

 


Lolo ( ans his bolls)


Ado

Loic doesn't understand that it isn't football

ilich & Maria. So cute!






it take time to choose the right ball ^^

          

Sa roule comme sur des roulette !! HAHA everything is FINE :D


<3

Jag finns kvar i Schweiz :D


Tiden går

Hej allihopa, det var ett tag sen jag inte gjorde ett nytt inlägg.
Mitt liv är bara plugga, gå till skolan, plugga och sova. Hinner inte med mycket annat.
Just nu sitter jag i skolan och gör vad? Plugga, vi har fått för uppgift att redovisa om englands hälsa och allt det här ska göras på engelska, hur kul är inte det? ^^

Jag har också ägnat lite tid att spela guitar..
Min kusin kommer snart och jag måste hinna fixa lite grejer
som vi tänkte göra tsm :D. Kan inte berätta vad vi ska göra än..men
det kommer snart.
Om någon har ett bra tips om en bok eller websida som jag skulle kunna använda för överviktiga personer i UK eller england skriv gärna till mig :::D:D

Nu måste jag försätta plugga. Bisous

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!