Kär och galen

  
För några veckor sedan gick jag till kanal5 inspelning: Kär och galen. Det handlar om 2 par som tävlar mot varann för att vinna deras dröm bröllop, men i varje avsnitt kan bara en av de vinna. Det var kul att vara med i inspelningen. Jag satt längst fram på scenen tillsammans med en kompis. Kär och Galen första avsnitt går på kanal5 den 15 november :)


vi satt egentligen bakom de vita murar men precis för denna challenge fick vi bytta plats :)


Mina allra nya favoriter






Är riktig nöjd med min "veckans"köp


De har kommit

  
        Var tvungen att köpa dessa underbara färgglada skor, skänns som att jag bara äger svarta skor. =)
   
         Jo, jag går på BANANER !!! :)

Om jag inte hade varit mörk hårig skulle jag lätt kunnat känna mig som Barbie (med dessa skor)..Skulle hade ni sjungit med mig då?!?! I am Barbie girl in a perfect world...:D

Vi har det bra


Det var inte så länge sen vi satt på planet men det känns ändå som att det var en evighet.
Just nu sitter vi på bio och ha det bra, hoppas alla blir rädda...paranormal activity here we come ! 


Freedom,hippie, flowers


I will never forget



Hur kul var inte denna resa tjejer? Kommer aldrig att glömma ! <3 Poland

USA Flagga



Idag hann jag även att pyssla med mina naglar. Måste erkänna att jag är riktig nöjd med USA flaggan jag målade.

A true Love: Shoes


Har precis beställt dessa underbara skor från Nelly.

Love onlines shops


 A purchase I did tonight. In love with JEFFREY CAMPBELL's shoes !

Höst Must have


Hösten must have : en underbar oversize stickat tröja. (från H&M)

Makes me feel real


I already miss u. . . 

ELLE




She's a part of my life


A perfect day at Stockholm

  
He's finally here, and I am so happy. First, I couldn't believe it was for real, but it was! Yesterday we went at stockholm for some seightseeing arount the old city, the casttle and we walked arount just hanging out. We did some shopping to of course, we ate at Pizza hut and took a little bit to much food. We came home 1.00 am and it was a beautiful, pefect afternoon at Stockholm.
  
   
Loïc:Prisy- It that a real person ??? I just gave him the look. --' and like a chinese he took  out his camera and did a picture and thought it was amazing, how cute isn't it ?:)
        
Some pizza at pizza hut and then we took a walk. Believe me or not, it was warm down there, a horny statue? 


A good feeling


Back to the old school style


 
 Love my new Jeffrey Campbell! <3
 


Autumn Vintage


Min höst inspiration består av en blandning av old school vintage kläder såsom en skjorta med en vit rosett, en stor hat, svarta platta "militär"skor från Nelly  och en modernare stil såsom en skinnkjol och min älskade stickat tröja. Vill kalla detta outfit för "Musketör"

 


På väg till studion kanal5

Vilken oväntat natt jag upplevde i natt. Jag sov över hos en kompis och om en liten stund kommer Jag och Jessica åka iväg till Stockholm för att vara med i Kär&Galen inspelning som kommer att gå på kanal5 om några dagar??Veckor? Det kommer att bli kul i alla fall. En spännande och rolig dag står på schemat. Hoppas ni får en finfin dag trots det kalla höst vädret. Puss

Dagens outfit

 

Dagens outfit består av fina strumpbyxor, en skinskjol från schweiz, en jeans skjorta från Gina och en Longchamp liten väska (kuvertväska).

In love


Älskar min ny silver ring med LOVE ingraverad på. Kunde helt enkelt inte gå misste om den, blev kär vid första ögonkastet. Ringen hittar du på Guldfynd.

Måndags middag/fika

Hörde jag måndags fika?? På Pelikan Sitter jag o pratar om livet runt ett bord fullt av mat o goda saker med min underbara vän jessica.


Det kommer att bli en lång dag

Just nu är jag på väg till skolan, det känns lite jobbigt att solen o värmen som vi haft förra vecka inte verka vilja komma fram idag, men jag tog på mig en finfin höst hatt som passar för både sol o regn. Idag slutar jag runt 5.00 o måste hinna ner till banken för att sätta in pengarna som jag o några stycken till har samlat in, genom att sälja strumpor åt ett företag. Bortsett från det så har jag ont i knät, gjorde illa mig i lördags o det känns lite jobbigt att gå. Jag hoppas ni får en fin o trevlig dag.


Ready to the party




Gårdagens dress outfit



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!