On a broken car


Le sexe n'est pas l'amour, ce n'est qu'un territoire que l'amour s'approprie.


I have to fix this out !

     

 Okej, jag vet att det är sent och att jag lovade mig själv att jag skulle få ordning på mina sömn-tider, men jag har ju sovit och vilat hela dagen. Det gick ju så bra för en vecka sedan, men det räkte med att jag stannade upp en enda natt för att vända på det hela igen! Kalla mig nattuggla, nattmänniska eller störd men om jag inte sitter uppe på nätterna får jag INGENTING GJORT! Har sjutit upp så många saker, plus att jag är jätte glömsk nu för tiden. Måste hinna med såååå många saker att jag vill inte känna mig stressad och försöker verkligen bli av med en del av dem. Det är mitt sista år på gymnasiet och jag gillar och pluggar men jag hinner inte ens med hälften av saker jag vill göra. Jag vill också hinna med att spendera lite tid med mina närmaste vänner som till exempel min barndomsvän, hon kommer att "flytta" snart och jag kommer att sakna henne, oerhört mycket! Jobba??? hinner som sagt inte ens med mitt "vanliga" liv så jobbet får nog veta tills jag är ledig från skolan. Allt är upp o ner just nu. Jag brukar alltid åka till schweiz på vinter men pga, bland annat ett skol projekt jag har så kommer jag inte kunna åka i år, och det gör mig ganska ledsen, men det kommer säkert att belönas, hoppas på det iaf.
Ett annat event som kommer att totalt ändra hela min familjs liv är min systers barn som borde föda nu på tisdag, så vi är alla lite oroliga och beredda att strunta i allt vi gör för att åka till Danderyd sjukhus. Det är bra med spänning i livet men just nu känner jag att jag inte längre vill ha stress känslor pga skolan.


Back to my mind, in black and white


Ett shoot i Stockholm med Barbara för några år sedan, tiden går så fort.


Tårta

   Jag vet den är sjukt bra gjort! Detta är en tårta, helt otroligt ! Undrar hur den smakar o Vill gärna ha en sådan för min födelsedag :)

   


White is beautiful



I use to think I'm there, right behind your side !


Talking loud not saying much


Gårdagens outfit



U better run..better run


Fade into darkness



Fin middag


en Finfin middag hos min syster, för att fira min svågers födelsedag. Hon lagade väldigt go mat och det var jätte trevligt att umgås med familjen, det slutar alltid med att vi skrattar tills vi får tårar och håller oss i magen för att det gör ont. Snart kommer fin systers födelsedag och det kommer att bli en storstor fest, lokalen är redan bokar och planeringar är på gång. Ser fram emot det. Hoppas ni får en fin dag.  

Halloween here I come

JAG HANN! Fick kostymet jag beställde igår. Så himla glad ! Så här ser den ut... Redo att städa !!!! :D


Roses for free

Vi har nu delat ut alla rosor i samarbete med Zandra blomstershop, älskar att göra folk glada och det blev dem när de fick en grattis ros. Jag vill tacka företaget som sponsrade oss, det betyder mycket.


Kunde inte varit bättre

Har nu använd mina JEFFREY CAMPBELL boots för första gången sen jag köpte dem. De sitter perfekt och är väldigt bekväma, ett helt enkelt super bra köp!


Sssssh I don't wannna hear u no more !


Autumn Breeze


stickat oversize H&M/ pants topshop


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!