We fall in love in all those place


We hade a sick night b**es

Stureplan here we gooooo


A star in town


michael Jacksson


He's amazing


Stockholm by night


Det roliga tog slut

Back to reality, som man brukar säga tiden går fort när man har roligt, och det kan man verkligen säga. De här dagarna som jag haft besök, tiden flög iväg fortare än ljuset hastighet. Ikväll eller just nu, är det dags att sätta igång med pluggandet. Har Galet mycket att kunna inför psykologi provet imorgon.


He's coming home

På väg till Arlanda, kl 19.30 befinner han sig uppe i himeln bland alla moln och snart kommer han att vara ca 2800km ifrån mig igen :( men vi har planerat och han kommer snart igen, posstivt tanke för att slippa vara ledsen.


Those things that makes me love big towns

Talk with random people, and be their best friend for the night

Meet some drunk guys who makes funny of their own drunk friends..ilarious

And finally, see things that you never though your will see, like a human banana :D


Godnatt

Efter en väldigt lång natt med dansande fötter på hög tempo på dansgolvet säger jag godnatt och tänker vakna om 100år. Finns ingenting bättre än att kasta sig och omfamna sin egen säng efter en sådan kväll. Amazing natt, ses i drömlandet.


Jordbävning i Stan

Ikväll kör vi som aldrig förr. Gårdagens kväll spenderades på G restaurangen, vi satt och pratade om livet, träffade lite folk och skrattade en del. Trots att vi kom hem lagom tidigt var vi helt slut, för min del vaknade jag flera gånger inatt. Folk som är fortfarande halvpackad gillar tydligen busa och ringa runt på morgonen. För övrigt väntar jag på Loic som fortfarande ligger  och sover (?). Om några timmar kommer vi att åka in till Stan för att dansa och hoppa hela natten tills det blir jordbävning, vi kanske hinner att gå runt för att upptäcka stockholms vackraste sida. Tur att vädret är bättre än igår. Hoppas alla får en fin lördag.

 
       


Lolo in Sweden

Äntligen här :)


looking for someone like you


Uppdatering krävs


Det känns som att det var en evighet sedan jag bloggade sist, faktum är att jag har en period som går upp och sedan ner och det syns tydligt när jag inte orkar lägga tid på bloggen. Just nu spenderar jag en härlig vecka lov. Jag har för det mesta varit hemma och även pluggat en del i början av lovet, det har varit påsk, vilket innebär att det har varit mycket god mat och massor med godis. Vill också passa på att önska er alla en gladpåsk, och hoppas att ni har varit med nära och kära. De senaste dagarna har jag inte gjort mycket borsett från plugget har jag varit med mina kusiner från Norge och festat med fina människor på Café Opera och Rose i onsdags, senare spenderade jag natten på en superfin lägenhet på Söder..känseln på mina fötter var dock obeskrivligt smärtsamt, har aldrig någonsin haft så ont i mina fötter men det var absolut värt det. Imorgon gör jag om det, men jag är tveksam om var jag ska spendera natten, blir antingen östermalm eller åkalla. Vi får helt enkelt se vilket beslut jag tar. För övrigt har jag en del att göra framöver och mer plugg som jag måste ta hand om. livet rullar på och Stockholm here we go. 

Necklace : H&M


Glamour is just a word but not if you put it on your attitude


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!