Viloläge

Är äntligen klar! Det tog många timmar innan jag ens hann att andas ut. Det var inte roligt att töma ut garderoben och packa ner allting men nu är det iallafall gjort, och jag har bara det sista kvar som jag kommer att göra imorgon. I många år har jag sett fram emot denna dag då ett helt nytt kapitel av mitt liv börjar.. skapa min egen  lilla bubbla, inreda och jag har även sett fram emot de jobbiga stunderna; såsom ansvaret över ett rent hem, betala hyran och handla, det blir spännande att uppleva sitt riktiga första ansvar och se hur jag kommer att hantera det hela.
 
Är det någon som vet hur många vuxen poäng man får när man skaffar något eget?  Det spelar nog ingen roll, när man kommer in i " den så kallade-vuxen värld" så vill man bli ett barn igen, och känslan som uppkommer är helt obeskrivlig. Det är spännande och skrämmande på samma gång, eftersom ett hem blir ett hem tack vare de som lever i hemmet, och i det, skapas en trygghet som inte finns på så många andra ställen. Men jag skall inte låta mina tankar flöda ut alltför mycket nu, jag behöver somn och ladda om mig själv för att orka den långa dagen som väntar på mig. Ni är välkomna att komma över för att hålla mig sällskap. Jag bjuder på te, varm choklad och även annat men är DU en kaffe-älskare så är jag ledsen att göra dig besviken men jag har inga planer på att skaffa det hemma i och med att jag inte tycker om det, sorry guys. Ha det gött allihopa! 

Instagram at work




 

Chalki

 
Veckans köp har varit de trendigaste och väldigt populära Chalki högklack utan platå. De är väldigt fina men inte de bekvämaste skor jag har gått i, jag kommer nog inte kunna använda de en hel dag även om jag går med högklack hela året runt om.
 


 
 
 
 

flyttning = Inredning

 
Det har pågått ganska mycket i mitt liv, de senaste tiden. Jag jobbar en del, många kallar mig för workaholic men det är väldigt kul att hålla på med många saker sammtidigt, framförallt när möjligheterna finns. Jag började jobba för ca 1 månad sedan som försäkringsmäklare / försäkringförmedlare i Stockholm. Det finns inga ord för att beskriva hur tacksam jag är som fick en fot in i branschen. Har geomgått utbildningen och lyder under försäkringslagen nu. Har även 2 andra jobb som jag försäker hinna med på helgerna. Men det största nyhet som har hänt i mitt liv just nu är;  att jag ska flytta. Jag lämnar bakom mig lilla Norrtälje och flyttar mer centralt, slipper då att pendla mellan Stockholm-Norrtälje. Flyttningen sker på lördan och därefter stannar jag där, min egen lilla lägenhet. Det är en blanding av känslor som blommar ut, men ser fram emot att hålla på med inredningen. Vuxen poäng med hyran och alla kostnader som uppkommer? Känner redan nu att jag kommer att sakna min lilla familj så fruktansvärt mycket att jag kommer att ta den första möjliga bussen så fort jag har lite tid över för att hälsa på dem. Än så länge innan jag flyttar så har jag köpt lite saker för hemmet. 
Jag vill skapa ett mysigt hem med massor med belysning. Så mitt senast köp är två stilrena ljuslyktor 
 

À la carte

Känslan man får när man inte orkar äta mer men fortsätter och äter för att det är så fruktansvärt gott!
När tiden kom för mig att bära mig hemåt, så rullade jag!



 

Lördag, en efterlängtade dag

 
Veckans höjdpunkt är denna väldigt efterlängtade dag, då jag har fikat med tjej vännerna och njutit av den sköna och mysiga samt varma höstdag. Om några minuter måste jag åka iväg, är redan försenad men det är inte lätt att vara en tidoptimist. Jag hoppas ni har det kul vad än ni gör eller har planerat att göra.


Stickad


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!