A blithe heart makes a bloomy visage.


 

Didn't mean to shot you out


Man inser inte hur livet egentligen är kort

Idag söndag har tyvärr inte varit en toppen dag. Mitt i sömnen blev jag väckt av min iphone signal, trodde jag hade glömt stänga av väckarklocka för att gå till jobbet, men så var det inte. Det var ett inkomande oväntat samtal, ett sånt samtal som ingen vill få. Jag svarar och jag ser fortfarande lite suddigt då jag inte hunnit vakna ordentligt, på andra sidan luren hör jag min systers oro i rösten. Hon frågar hur jag mår och om jag sov; sådana frågor som alltid inleder ett samtal men som egentligen är (oftast) meningslösa, jag svarade att jag inte sov för att jag förstod att något var fel, jag kände mitt hjärta klappa fortare och alla mina sinner öppnades, jag lyssnade nogrann, som när ett djur känner att det är en fara på väg att inträffa. Efter några minuter hör jag min syster som talar ut det hon hade på hjärtat, jo, det är så att någon i min familj gick bort, det kom som en chock för oss alla, då hon var 46 år gammal. Det är fruktansvärt att någon kan gå bort på en natt, hon lämnade bakom sig en son med 16 år gammal som kommer att behöva lära sig leva utan en mor från ett tidigt ålder, vågar inte tänka tanken hur det hade varit om det hade varit min mamma, livet håller bara på ett litet tråd, och det enda som kan göras nu är att försöka påminna sig själv varje dag att imorgon allt kan vara slut, det är viktigt att se till att njuta av varje stund som man är lycklig på riktigt och hålla om de man älskar. 

Maxi long, maxi red


Dance like nobody is watching


Les chouchous des mes mains en ce moment


Put a ring on me

 
 
 

face off

 
 

Remind me the old fashion

 
 skjorta: bikbok / kjol: bikbok / halsband: H&M / skor; Chalki 
 

Retro


I like to have my money right where I can see it..

Hanging in my closet // from H&M
Min favorit avdelning på hm är där det finns kläder med tygg gjord av en speciell material
Lång skjol H&M

Fredagsmys

Tacokväll kan aldrig bli fel, alltid lika gott och enkel att göra, extra mysigt med rätt belysning. 

 

Alive

Idag söndag, har jag inte gjort mycket. Har sovit väldigt länge och väldigt skönt, denna helg tillbringar jag tid med mamma, då jag  inte hinner träffa henne under veckodagar. Det är väldigt mysigt att träffa familjen, framförallt när man står nära varandra. Igår firade vi min älsta systersfödelsedag, och som vanligt åt vi massor med god mat. Jag ser verkligen fram emot nästa helg då jag har besök från Schweiz, det lär bli spännande, har planerat att göra massor men måste bestämma mig, för en eller två saker; beslut ångest? För övrigt spelade jag över 4 timmar guitarr imorse, har obskrivligt ont i mina fingrar, men det var helt klart värt det. 

USA


Remeber yestesday

 
 

Detaljer på en mobilväska


En vacker höst dag

Idag, lördag, vaknade jag upp med ett strålande sol som riktades mot mitt ansikte, älskar helgen då jag inte behöver passa tider och får sova hur länge och hur mycket jag vill men kunde ändå inte stanna i min lilla grotta hela dagen idag. Min barndomsvän är på besök och sov över hos mig, så det blev ett riktigt go frukost och lite onyttigheter. Jag har lovat mig själv denna vecka att jag ska ge min blogg lite mer tid och ägna mig mer åt att uppdatera; trots att mina arbetstider gör det svårt för mig att ta outfit bilder, då jag slutar 20 och jobbar gärna över till kl 21.00, men allt går om man verkligen vill att det skall gå. 
Att leva ensam kan vara jobbigt men jag måste erkänna att jag trivs riktigt mycket i min lilla lägenhet just nu. 
I veckan fick jag chansen att gå till en seminarie som jobbet gav mig för att ha gjort bra ifrån mig, Seminarie hette livet till ett rikare liv som Charlie Söderberg höll, manen som hjälper folk när de är i en ekonomisk kris på programmet som heter lyxfällan, den visas på kanal3. Ett riktigt inspirerande man, som inte bara förmedlar kunskap men också känslan till att vilja göra något stort med sitt eget liv. Jag tog med mig riktigt bra tips från honom, en bok att läsa och massa nya projekt som jag vill påbörja redan idag. Vi får se vad det blir av det. Tips från Charlie, vänta inte på att något hemsk ska hända innan du börjar ändra något i ditt liv som du inte är nöjd med. 

Bubble

Dagens halsband, ett bubbligt silvrigt halsband från H&M, som köptes igår när jag fick lite tid över efter jobbet. Det blev samtidigt 2 fina tröjor i lilla och en lång elegant klassisk skjol.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!