En lyxig present jag snart kommer att få...

   

Crystalline USB Pen, Indian Sapphire

Practical and stylish, this unique accessory is both a ballpoint pen and a USB key. The silver-tone pen opens in the middle to reveal a 4GB USB key. Sparkling beautifully, the body is filled with 200 delicate Indian Sapphire crystals. The high quality refill can be replaced quickly and easily.

Min fina kusin som bor Schweiz avslöjade häromdan en av presenterna jag kommer att få när jag tar studenten, han sa att det var en liten present och ville försäkra sig att jag skulle gilla den, vilket jag alltid gör oavsett vilken present jag får. Han sa också att presenten var något från Swarovski. Senare fick jag veta var det var...Jag fick välja färgen och tror jag kommer att ta en grå, vit eller svårt. Det bästa med pennan är att det ingår en nykel USB i den... plus att den är omringad av 200 indiska Safir kristaller. Sjukt vackert, den kostar 720kr. Fick dessutom en annan student present från mamma redan idag. :) En glad tjej och har tur som har en sådan familj.


Ice age


black shoes : Christian louboutin/ top and assesories from Thailand / kavaj h&m, sunglasses raybans




Renovering





April Visitor


Jag har tidigare gjort ett inlägg om min älskade vän från Schweiz som kom på besök nån gång i november, om jag nu minns rätt. Det är så att han har nydligen bokat sina biljetter och kommer igen för att besöka mig nån gång i april. Det kommer att bli skoj och jag ser verkligen fram emot det.


Beauté à en couper le souffle




Alla hjärtans dag


Glad alla hjärtans dag allihopa, hoppas ni alla hade det bra idag. Trots att man borde fira den 14 tycker jag att kärleken bör firas varje dag och inte en enda dag. Man älskar någon hela året runt om, det är vardagliga små gester och detaljer som gör skillnaden.

Galen kväll



Uppsala, det är där jag var tillsammans med mina 2 vänner, Jennie och Hanna. Vi åkte dit och hade en galen rolig kväll med massa andra. Det är verkligen något jag skulle vilja göra om, vi spenderade natten hos en annan kompis som pluggar i Uppsala Universitet, han bor på den 7nde våningen och student korridor är helt galna.

Bilden togs när i fredags när vi väntade på uppsala bussen.

Det är verkligen en annan upplevelse att gå till en annan stad. Jag trodde att det skulle vara ungefär som Stockhom men de använder inte ens samma busskort verken remsor. Dag efter hade vi lite problem med bussar eftersom vi kollade fel och fick vänta 2 timmar på bussen tur att det fanns ett fikaställe runt hörnet, ca 50 m bort.

vi åt thai mat, vilket påminde mig mycket om hur jag hade det i thailand för drygt 3 veckor sen..nostalgi
 


unexpected

           
Hejsan alla vackra, hoppas helgen var grym, min var awesome. Helt oväntat händelse. Jag var på en kompis inflytningsfest i Uppsala, det var helt otroligt, folket är så trevliga och snälla. Student korridor är något man absolut måste uppleva. Efter festen i hans lägenhet drog vi vidare till BJ, vilket klubb säger jag bara :D det hände ganska mycket men jag låter bilderna tala för sig själva...



                            


Uppsala

Ikväll festar vi med studenter från uppsala universitetet, det kommer att bli grymt. Hoppas ni får en finfredag.


Veckans tips


hittade en super bra websida med superstora halsband och super vackra assesoarer, tänker beställa halsbandet som finns på bilden.  Websidan hittar du här


Halsband från havet


Halsband som jag hittade när jag städade min garderob. Jag har så många saker som jag inte använder sen glömmer jag att jag har de och blir glad när jag upptäcker dem.

Gårdagens överdel


Tröja köptes i thailand.


Det är smådetaljer som gör skillnaden.

EDBLAD


För min 20års dag fick jag jäte fina presenter från min kompis Jessica. fick bland annat detta vackra armbandet från EDBLAD och company och en superfin termomugg från Starbuck's, vilket jag älskar mest av allt ! Tack för så vackra presenter.

Inspiration


För ett tag sen  köpte jag 2 olika hårspänne med en olika rosetter . Igår höll jag på med att utveckla min idee vilket var att jag skulle sy ihop något elastisk bakom rosetten och sedan ha den runt halsen, tycker det ser så styligt ut så nu äger jag flera såna. =) Glad tjej



Måndagsfika


Sitter just nu på pelikan och unnar mig en ost och skicka fralla och pratar om livet med vännen jessica, skönt att måndag är redan "över" :) får se vad jag hittar för skoj ikväll

 


Nyttigt och gott


Godmorgon kära o kalla Sverige

Godmorgon alla fina, hur var eran lördagskväll? Jag har varit ute och träffat lite folk på Mobergs bar, det fanns lagom mycket folk men jag frös ihjäl hela kvällen/natt. Det var dock en galen kväll, vaknade för ca 3 timmar sen och var tvungen att gå ut och frysa för att köpa mjölk. Jag har nu gjort min allra första persika smoothie och den smakar delicious. Dagens planering är inte mindre än att äta med familjen, gosa med min 2månaders vackra Valentina och Calle kommer senare, måste ju ge honom presenten jag köpte i Thailand och prata såklart. Hoppas ni kommer att ha en finfin söndag. Puss


Mellanlandning i Förenade Arabemiraten



Swensen's


En av de sista dagarna stannade vi på Swensen's vilket är ett glass ställe med underbara goda glasser. Jag tog något med mycket choklad, MUMS !

Bea, föredrog den här :D


Phuket


Thailand by night


Magnifikt landskap

lady boys in action

stark blixt, tror jag

på gatan står många personer som försöker locka en till att gå in.

Resan

Hejsan, allihopa hoppas ni har det bra i den här kylan själv har jag varit i skolan hela morgon och fram till 19.00 eftersom det var öppethus. Det var super kul att vara där och hjälpa andra att välja eller ge information. Jag har inte gör något annat än att plugga sedan jag kom hem och sitter nu en stund och kollar på de nya avsnitt av the big bang theory, som jag älskar sammtidigt pratar jag med min fina kusin i telefon. Bilden på resan från thailand kommer att komma upp hela nästa vecka också, eftersom det är många bilder jag vill dela med mig. Imorgon bitti kommer jag att spela volleyboll om jag kommer upp från sängen , har varit väldigt trött idag, tror att jag behöver sol igen. Jag hoppas annars att ni, som läser, har det bra och att ni kommer att ha en finfin fredag.

andra veckan var vi i patong och gick till den stora köp centrum nära Bangla Road

Det är fest hela året runt i thailand och tydligen firar de nytt år också

Söt tuktuk helt pimpad, med hello kitty mönster.

Spiderman har tagit en annan form


Face-time


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!