Jennifers nya låt - On the floor


Prisy


Saknar..


Schweiz/ Lausanne ett magisk ställe

Shiva <3


schweiz, värme, min kusse, familjen,Shiva, vänner, Maria, Auréana, John, Ado, min kusses lägenhet. ATT VARA DÄR HELT ENKELT


     Min kusins lägenhet


 Rikigt bra drag på alla fester. <3


 
   Loic o jag <3

 Min andra kusin och min farbror som vaktar över mig ^^

 


PRISY ON TV



hihi jag är jätte glad det finns en kanal i schweiz som heter Rouge tv. Eftersom jag bor i Sverige så kan inte jag kolla på den på tv men jag gick in på deras hemsida och man kan kolla life. Jag tryckte och dem höll precis på att visa hur det var på fredags 90's fest i den stora natklubben som heter MAD. Det var där jag festade sist innan jag kom tillbaka till sverige. Kl 3 kom massor med producenter och filmade och dem sa att det skulle gå  på tv..jag var uppe vid VIP gäst och de filmade mig en lång stund. Så jag var med på Schweisisk tv inatt :) tur att jag hann precis att se. SJUKT glad även om jag såg inte såg så jätte bra ut :D.


Var tvungen att ta ett kort haha


pluggar pluggar pluggar på

Jag har nu suttit i 5 timmar och pluggat biologi samt kemi. Jag skypar tillsammans med söta Sharon som hjälper mig att plugga. Hoppas det kommer att gå bra. Det har inte varit en toppen vecka för mig :( vill bara sova är sjukt trött. Hoppas att ni har haft det bättre än vad jag har haft det.
Ska försätta o plugga puss puss


svårt, svårt det ska vara

Det är alltid så himla svårt att komma tillbaka från semester och börja vardagen igen.
Jag känner att jag har missat hur mycket som helst i skolan, och vi brukar aldrig ha så
mycket på en gång. Måste plugga plugga om det är priset jag måste betala för att jag stannade längre i schweiz så tycker jag att det är värt. Det enda jag går och tänker på är Schweiz schweiz o schweiz, jag måste få ut det från huvudet annars  kommer mina betyg att sänka :s.

Inte för att jag har så mycket tid över men jag tyckte att min blogg behövde ändringar, så jag gjorde en ny header. Hoppas ni gillar den ^^. Jag har inte så mycket mer att skriva om. Jag har fått jätte fina presenter för min födelsedag, när jag kom hem igår, men det kommer jag att berätta senare och ta bilder på vad jag fick :P.
Nu känns det som att det är dags att gå och åka lång lång bort till drömmernas land där allt kan bli verklighet. Vi kanske råkas träffas där? Vem vet?! Haaha Bisous än så länge.  


Inspirerad


I see the light, do you ?



My paradise..HIGH HEELS



Nya skor.. som är kvar i Schweiz dem kommer till Sverige om 2 veckor..

Märke : 5th Avenue

Petite ou plutot grande pensée pour..LOLO



EEEh oui quand le beau gosse débarque sa crie haut et fort LOIC :D
Sa fait maintenant 5 ans qu'on se connait, et je voulais juste te dire ( une fois de plus) à quel point je tiens à toi.
Pendant toute ces années on c'est beaucoup tripé et c est des choses qui resterons gravé dans ma mémoire à vie.
Je suis contente qu on aille pu se voir plusieurs fois, qu on soit allés au Mad ensemble, se boire des verres et tout les autre choses qu on a fait :D. Comme je te l est déja dit, même à distance je t'oublie pas et je serais toujours là pour quand tu voudras avoir quelqu un sur t'épaulé.
Je t'attend ici avec les portes ouvertes, j espère que sa sera pour bientôt!!

C'était une petite dédicasse pour un ami qui m'est très cher <3



En av mina närmaste vänner. <3


Back to Sweden

Japp jag är nu i sverige, ledsen var jag igår. Planet åkte 6.45 på morgonen och landade 9.30.
Det var svårt att säga hejdå till alla. Vill dit så fort så möjligt.
Just nu sitter jag i skolan och planerar hur jag ska fota äldre människor för min fotokurs.
Så fort jag kommer hem måste jag plugga men först tänkte jag spela lite guitar( som jag fick igår :))

At the Palace




Hej allihopa..
Hoppas att ni har haft det bra :). Denna vecka har gått sjukt fort! Jag har sprungit hit och dit.
Planerat saker och träffat massor med människor. Nu känns det äntligen som att jag kan andas lite och ta det lugnt. Men vem vill ta det lugnt när det finns så mycket att göra?! :)
Igår min Kussin bjöd mig ut ( ingenting ovanligt ^^).  vi gick runt La rue de Bourg ( där alla lyxiga butiker finns) och han köpte en burberry skjorta sen gick vi till Mango och jag fick välja vad jag ville och han köpte en asmysig tröja . Sen gick vi framför Rolex och Cartier och massor med sådana butiker och jag fick syn på en GORGEOUS armband han gick in och köpte den åt mig :D. Han köper alltid saker till mig, han är så himla gullig.


Efter allt Shopping gick vi till 5 sjärnors hotel som heter "Le Palace" och han bjöd på fika och efter det bjöd jag på Starbucks ^^. Vi älskar att vara på Le palace för att det är ett lugnt ställe med sköna soffor och trevlig folk.
En perfekt dag.

Un délicieu Chocolat Chaud et un Délica Gateau à la mousse au chocolat. Mums <3


Gick inne på toa och var tvungen att fota "stämningen"

Toan :D



Crazy night


Crazy night outside. It isn't really cold over here ;D


Crazy moments with a good fondu au Chocolat :)

Louis Vuitton Shoot


Love my new Heels <3




U must see !!!!!!!


En kille tror att han kan göra beatbox, vill du skratta, tryck på play dem 10 sista sekunderna är dem roligaste så kolla hela videon :D:D

At the Palace



Lever fortfarande det lyxiga livet. För några dagar min kusin bjöd mig ut för att fika i det lyxiga ställe som heter "Le Palace" det är en 5 stjärnor hotel, hur vackert som helst. Vi gick in på deras restaurang och både min kusin och jag drack varm choklad. (De var mitt livs godast måste jag säga) ^^


HI Sweden

Hej hej Sverige
Undrar om det är kallt där uppe? Jag ville passa på att tacka alla som läser dagligen min blogg, jag bli verkligen hur glad som helst. Jag vet att dem senaste dagarna det har inte varit många nya inlägg. Jag försöker hitta tid för att blogga men det är väldigt svårt för mig för att jag gillar att lägga mest bilder och det tar tid att överföra dem på datoren, välja en bra och oftast så ändrar kag på färgerna. Jag gillar att göra det bra annars så gör jag inte det. Jag vet att det är många som gillar läsa min blogg men där också måste jag hitta tid att skriva och bli inspirerad av något ämne.
Förra veckan fick jag en grej som liknar en IPAD fast det var en fransk marke, jag lämnade tillbaka den ig
år för att den hackade. ( jag tänkte blogga varje timme om det hade fungerat :'( )

Jag har varit i Lausanne i nu 3 veckor (har pratar franska hela tiden ) och det känns som att jag har förlorat hela min Svenska s
å förlåt om det jag skriver är oförståligt >.<

Visste ni att här i lausanne vi behöver  inte oroa oss för att frysa för att det har varit 16 varma grader nästan hela vecka Förutom ig
år och idag där det har regnat.


Jag Hoppas att alla  mina närmast m
år toppen bra. Jag tänker mycket på er och glömmer er ej !!

Bisous et Bonne nuit <3



Shiva the dog





My heart belongs to this city


Art of the picture :D


ROCK U'RE LIFE !!

Lausanne by night







Nya skor, ny väska , ny kavaj och ny klänning :D




Nytt år

Vi firade nytt år på the D! club. Massa folk och trevlig sällskap. Vi kom hem runt 6.30 :D. I sverige nästan alla klubbar stänger kl 3 och här i Lausanne det är då man brukar dra till krogen :D efter 6 det blir ofta efterfest. Helt galet!!

Alla hade masker på sig :D

MAD

I torsdags vi var ute och festade på en av de största klubbar i Lausanne ( MAD). Det var R&B kväll massor massor med folk som man aldrig har sett förut inne på en nattklubb.
Här kommer vimmel bilden.





Sunshine + surprise

Värme som kommer från solen, kan man begä mer än det?? Jag vaknade för lite mer än en timme sen, åt frukost och nu väntar på att min kusin bli färdig. Vi ska gå ner på stan och hämta några saker som han har bestält hos Louis Vuitton. Senare kommer jag att träffa min bästa kompis, Ines, vi ska ta en fika på starbuks och sen kommer att träffa min kusin igen, Vi ska kolla runt och jag får välja VAD SOM HELST som min födelsedagspresent..Jag har ingen aning om vad jag vill. Men vi får se ;).
Hoppas ni får en toppen dag

Plein de Bisous från Schweiz

19 år Idag

Jajamen man bli äldre o äldre och så fyller man år idag..Jag har tagit det lugnt hemma efter en lång lååång danskväll på The D! club, ( som befinner sig i Lausanne/ Schweiz)
Det blev dock inga bra bilder men, det blev gryma video.
Jag firade min Födelsedag tillsammans med mina kusiner och deras föräldrar, mycket mat och tårta, hur mysigt som helst, fick massor med presenter ( bilder kommer upp senare) och Fick massor med kongratulationer. Tack allihopa för en oförglömmig 19års födelsedag. <3

Bisous
Tackar Mamma som alltid sjunger för mig oavsett vart jag befinner mig i världen, tackar sina systrar och sina svågrar o alla som kom ihåg min födelsedag

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!