Blå Linser


Hejsan allihopa, hoppas ni har haft en fin och bra dag själv har jag haft en relativ kort dag med endast 3 lektioner, haft bland annat 3 timmars pyskologi och gjorde en så kallad personlighet test. Det var lite spännande resultatet blev att jag har en tendens att vara extrovert. Jag är väldigt pratsam, utåtriktad och pigg vilket stämmer, men går såklart upp och ner beroende på vad som händer i mitt liv, men det är annars är bra definition på mig. Efter en spännande lektion gick jag och en kompis till ett fikaställe och unnade oss en god fika. Jag har tidigare pratat om att jag skulle göra ett inlägg om grejerna jag köpt i Thailand. Jag har bland annat köpt flera par färg och optik linser. Har 2 olika par blåa linser, ljus bruna, gröna och gråa. Det som är "speciellt" med de jag köpte är att dem är större än själva ögon så man får en hel annan effekt när man har dem på, det gör en valp/ puppy eyes känslan, rååågulligt.


Disfrutando de las cosas peceñas de la vida


Det är viktigt att bara kunna uppskatta små saker i livet, detaljerna man inte lägger märke till är oftast det som spelar mest roll. Look around and be happy to be you and to be a part of this world.

Fisheye i Thailand/ Kata


Vi hade det bra




Vi var på väg på nån restaurang och så fick vi hålla olika skalgjur om vi ville men det var bara en av oss som vågade..lite läskigt måste jag erkänna.

USA


Köpte den här super fina bikinin i Thailand. Min absolut nya favo

Söta och roliga uppfinningar


Det är fruktansvärt värt i Thailand, och allt som är kallt blir varmt på 2 minuter. även om man duschar med iskallt vatten så blir det lika varmt som i en bastu studen man går ut. När man satt på restauranger får man en sådan grej runt om läsken för att det ska förvaras kallt. Ville ha en sån med mig men glömde att köpa :/ finns i månnga olika motiv. 

Sånt här ser man inte i Sverige om det inte är en Barn restaurang?? De är jätte gulliga tycker jag, det är  en servethållare.  

Ny design

Jag har nu prasslat ihop en hel ny look, kändes att det behövdes. Så Prisy.blogg kommer inom en liten stund se helt annorlunda ut, hoppas ni kommer att gilla det.


Se livet på en annan nivå

My paradise...En sko affär i thailand, köpte ingenting men det är nåt jag kommer att göra om jag åker dit igen.


Min älskade systersdotter

Är kär


Fin middag

Sitter just nu hos familjen Briceño. Vi blev bjudna hit för att äta en super god lax tillagad i ugnen med potatis o som efterrätt åt vi en delicious cheesecake. Det enda som saknas hör är min underbara fina Andrea, saknar henne massor.


Hotel Room i Phuket

     
Sitter nu i skolan och drömmer bort..påminner mig själv att det har bara gått en vecka sedan jag kom, Thailand det känns som en dröm. 4 glada tjejer med en härlig bränna på kinderna. Ikväll kommer jag träffa lite folk och gå ut, dansa, umgås. Nästa vecka bröjar fashion week i stockholm, vill gå på modevisning, hinner jag med det? hoppas.


Första timmarna i Phuket


första bilderna på Thailand / Phuket, vi var på väg till Kata Beach


Kata Beach

6 på morgonen..


Det var lite dött när vi kom fram...brukar inte finnas så mycket folk kl 5.00 - 6.00, hur glad var inte jag när jag såg att vi bodde brevid en Starbucks???? :D Ni anar inte !
trots det så gick jag in bara för att köpa en mugg som jag aldrig tog och allra sista kvällen då jag skulle dit så var det stängd.. :(

På fastmark


Äntligen !

10 timmar på planet och så kom vi äntligen fram, trötta men glad trots allt. Thailand here we are.

Glad tjej

Så här börjar resan



Fredag den 6 Januari, var vi, hyfsad tidigt på väg till Terminal 5 (Arlanda) för att bege oss till ett varmare land på andra sidan jordklotet. Denna morgonen var lagom kallt för en vinterdag i Sverige, vi var trötta och framför allt väldigt bleka, Solen behövdes, och vi var bara några timmar ifrån den.  

Det är rätt så tomt på Arlanda och folket ser morgontrötta ut. Spänningen var på top och det pirrar i magen

Vi checkar in och allt gick smidigt och fort. Där stod vi bland en massa människor, 4 tjejer förberedda för aventyret. Vi gick runt och kollade in i butikerna i väntan på planet. Fråga inte varför för att jag kan ej svara men jag känner en obeskrivlig kärlek för Starbucks och tillbringar så mycket jag tid jag kan när jag väl har möjligheten...så jag "tvingade" tjejerna att äta vår *"frukost" där.

Och jag tog mina favoriter. Och allt för ca 80kr vilket är mycket billigare än i Schweiz. =)

De ropade på vårt "flight number"och så klev vi in. Nu var det bara 10 timmar kvar tills våra fötter nådde sandstranden och varma solstrålar. En glad och blek tjej, många förändringar sker under denna resan :)


I m back

Igår, satt jag för första gången i år i ett klassrum, kändes lite sisådär det är fruktansvärt lätt att vänja sig till något annat som till exempel solen eller stranden. Det är kul att det kom lite snö i år, men vill ändå tillbaka till värmen. Oförglömlig resa :)


Lady boy

 

   
Lady boys är super välkända här, de finns överallt men framför allt i den största gatan som heter Bangla Road (Patong). Det har blivit en trend att bli en lady boy i thailand, vissa ser verkligen bra ut att man tvekar om det är en tjej eller inte


Vamos a la playa

Det var så höga vågor idag att man kunde surfa :) men jag fick så omt i magen sist att jag vägrade att försöka idag, behöver en längre breda , det var jätte kul att bada iaf (bilden togs nån gång i veckan )


Redo

Ska leka lite med vattnet i karon beach

Ska man surfa idag? Haha


Med det här vaknar jag till varje morgon

Önskar att det fanns i sverige :) livsnjutare just nu


Bangla road

Vilken natt, och vilken dag!
Vi kom hem för cirka 3 timmar sedan, och det har hunnit bli väldigt sen här. Ikväll patrulerade vi (igen) med polis turisterna, denna gång var, exakt som första, alltså helt otroligt bra! Jag har t o m kunnat använda min franska i och med att det fanns en annan turist polis som inte fanns först, o han var från frankike, alltid roligt att utnyttja språkat jag tänker på :) denna kväll var helt amazing.

Vi befann oss i Patong/ Bangla road :)


Lady boys

Tro det eller ej, men dem här är män eller ja.. Var män


Gårdagens kväll/ natt

Igår var vi ute och käkade mat på Steak House. Vi blev mätte men lite trötta eftersom vi hyrde en taxi för 5 timmar och gjorde massor men vi var så taggad för att när kvällen/natten kom hade vi en tuff planering. Först hade vi mötet med en tursit polis (vi väntade så länge på detta möte). Vi satt på att fint 5 stjärnigt hotel o pratade i en timme sedan kom alla andra poliser och så gick vi runt med livvakter o lekte poliser, det är inte många som får den chansen, jag är oerhört tacksam. Vilken dag!


Wat Chalong

Flera bilder


Åkt runt flera timmar trötta o nöjda tjejer

Igår hade vi tänkt hyra en taxi för att åka runt i ca 5 timmar o då hade vi tänkt åka runt till skolar o olika sjukhus men det gick inte så vi var på stranden o kolla runt hotellet, det finns så mycket att se.. Idag hade vi fullt upp alla var vakna redan runt 6 på morgonen (vilket är 00.00 i sverige) o vi gick o åt frukost på ett lite dyrare men super fin o clean ställe.. Kl.10 kom taxi vi bokade igår o då var vi på väg.. Here weee gooo! First besökte vi en skola.. Det var hur stort som helst o sedan åkte vi till ett ställe där det finns hur många tempel som helst, det är nog en av de vackraste saker jag någonsin sett, och efter det åkte vi till ett "thai-sjukhus" super intressant, man lär sig mycket o har kul sammtidigt.. Efter det tänkte vi åka till budha statyn som finns längst upp berget men vi orkade inte mer. Just nu vilar vi för att ilväll kommer vi att praktisiera med polis turisterna.. Spännande :)


Gårdagens köp

Yes jag har äntligen hittat bikinin jag så länge letade efter :) har även köpt en super fin handgjord klänning


Frukost

Utsiktet vi har när vi äter frukost..härligt, eller hur? Igår tillbringade vi hela dan på denna strand, som heter karon beach.. Det var 37 graders i skuggan sååååå vamtt att jag smälter som choklad :)


Arrivals

Yeaay äntligen framme, efter mer än 10 timmars resa, thailand en helt otrolig land... Har varit på kata beach eller kanske var paton beach, det var iaf super vackert. Det har Hänt massor, det kommer att bli så kul att berätta allt vi redan gjort. Just nu sitter jag nära en superrolig restaurang som kör karaoke.. Borde hänga där tror jag :) ...Tjejerna vilar, o är helt utmattat, normal.. I och med att de inte sov mycket på planet.. Själv sov jag typ hela resan haha japp med lite dregel också hahaha jag är superpigg nu o kan inte vänta för att se mer av thailand. :D



Lite komisk att vi passerade Pskov som var vår "riktig"destination berättar mer om det en annan gång nu måste jag iväg o dricka vatten döööör sååå
Varmt. Ha det bäst sverige <3


Hälsningar direktsänd från thailand



Hej då sverige

Sitter nu på planet :)


Sista inlägg

Det här är mitt sista inlägg från min dator.

Godmorgon, hoppas ni håller på att sova och drömmer fina drömmar och att ni mår fint såklart, själv mår jag sådär. Har ägnat dagen att kolla upp det sista (för allra sista gång). Åkte till flygfyren för att handla lite saker jag behöver till resan trots att jag hade världens största verk, ont i magen och allt påverkar mig, har inte ens sovit en timme och nu tänker jag ligga o vila en stund innan jag går upp i fixar mig, tjejerna kommer och hämtar mig kl 07.55, sjukt taggad :)
Jag kommer förmodligen att blogga på plats, alltså på arlanda. Och jag hoppas att jag kan logga in på nån WIFI i Thailand.. Om inga inlägg dyker upp så hoppas jag på att ni får 2 underbara värma veckor här i Sverige.. Jag kommer att tänka på er och kan även försöka skicka lite värme. Ha det bra puss :D


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!