Student klänning ?


Beställde denna finna klänning för några dagar sen. Jag hade tänkt ha den dagen jag tar studenten men har inte riktigt bestämt mig än. Tänkte köpa flera vita klänningen och välja i sista minuten...Men jag tänker definitivt ha en hel vit klänning. =)


Did I hear Campbell..Jeffrey Campbell ?


Vad har jag beställt för drygt 3 timmar sedan ? Joooo Jeffrey Campbell skor. Denna model heter Mariel. Jag har länge velat ha JC men kunde inte riktigt bestämma mig, vilka mina fötter skulle bära..men ikväll tog jag det stora steget, och beställde dem. Ser verkligen fram emot att få de, och är jätte glad. Du kan hitta de på http://www.henrykole.se/shoes/mariel-jeffrey-campbell.html.


Svettig o glad tjej

Har precis kommit hem från ett intensivt pass med bästa Jani.. Kommer att få ett härligt träningsvärk imorgon, känner att jag har varit duktig idag. :)

                              


Blogg appen ...

Har väntat länge för blogg-appen, tyckte att det var jätte krångligt med sms-inlägg.. Det här kom andra plats på bästa-händelse idag. I första plats kommer köpet jg gjorde för några minuter sedan... Kan ni gissa??? :)


Nya köp


 En til beställning från USA..köpte en fantastisk ring med silverfärgad räv. Riktigt blank och fin utan vintage-look, andra ringen är en antiksilver ring med en stor oval brun sten inspirrerad av romarriket.


Klippt håret =)


 Klippte håret igår blev ca 15 cm kortare och ser mycket fräshare ut :)


Fredag en lyckad dag !

    
Min dator och min kropp stängs av utan att jag ens vill. Jag har i flera nätter försökt att uppdatera min blogg men innan jag ens hann att trycka på spara och publicera hann jag att somna i mina sköna säng. I fredags var jag i stockholm, jag går till en SPA behandling 1 om månaden, den dagen ser jag fram emot i en hel månad. Efter behandlingen går jag alltid och shoppar massor i flera timmar..jag köpte då 2 jätte fina stora halsband, 1 skjorta, skinnbyxor, en orange genomskinlig skjorta, 1 orangehalsduk, 2 silver ringar och andra små saker. På kvällen firade jag en kompis 18 års dag på ett Glas och natten spenderade vi på Mobergs. Det var en underbar fredag, och ser fram emot nästa. :)
  
   
            God Mat på ett Glad och mysig stämning

En glad tjej på väg in till Mobergs för första gången =)

Löningshelg på mobergs..Varm stämningen!


Det var då


Den tiden var jag brun, då var det sommar..Nu är det dags att ta fram Höst kollektionen 2011 och bytta hyfärg :/

Hösten..


Hösten närmar sig..det känns och det syns !

En härlig kväll

  
Det slutade med att vi åt på Pizza Hut, och när Jess kollar på klockan säger hon..Jag tror inte vi hinner shoppa för att "ledsen" att säga det här...men alla butiken/affärer stänger nu. ;/ mmm blev ingen Grönan heller.. o Louis vuitton besök? Jaaa, det glömde vi helt enkelt. Det blev en lång promenad istället och kollar snabbt in i butikerna som höll på att stänga. Vi besökte en kompis som vi inte hade sett på flera månader, och det var riktigt trevligt att se henne igen! Det blir nog lite bättre nästa vecka då vi har bestämt att vi ska vara där hela dagen?! Vi får se hur det går..Men dagen blev, lyckat anyway..Man har det bra när man är med kära och nära :)
  
        
 


En perfekt dag


Dagen debuterade på Macdonald's för att ta få in oss lite skräp mat innan våra järnceller började sättas igång. Idag spenderade vi dagen i Den underbara Moderna Museet som befinner sig i "centrala" Stockholm, det blev en del saker vi fick lära oss idag, alltid lika kul med lite mer kunskaper i fickan! Innan museet passerade jag framför denna finna graffiti och tyckte att hur cool som helst!
    
    Vi satt och väntade på våra Chessburgare och kollade genom bilderna från kreta.. Jessica tog fram en bild på mig när jag var en pepparkaka på riktigt! Och hennes ansiktuttyck säger mer än vad jag vill veta !! hahaha

Efter några frågestunder ( jaaaa vi hade svårt att hitta...finns ju 5 olika moderna museet i Centrala Stockholm --') så kom vi äntligen fram till stället vi skulle tillbringa resten av dagen.  :)

TYST!! Låt anton filosofiera ! ;)

Fina Sharon in action. :)

Dagens avslutade med att Jessica och jag hade massor med spontana planer inför kvällen/natten. Kom vi går Random till grönan och åker nåt galet fort. JAaaa vi kör !!! Kom vi shoppar loss !! Vi skulle till Louis Vuitton butiken också..vad hände med det??? Jaaaa  det blev inte som tänkt...försättning följer.....


Lonchamps väska


Ännu en väska från longchamps som ligger nu fint i min garderob. Fick den av min fina kusin, tillsammans med mamma när hon kom från Schweiz :). Det är en kuvertväska eller en stor assessoar väska :) den är ursnygg vad det än man använder den till! Älskar färgen och älskar storleken.
Merci cousin adorée, j'ai adoré !


Versace for H&M


 Jätte glad att få höra att versace ska medarbeta med h&m..hoppas att det blir fina saker och att det inte sänker versace kvalitet som när h&m hade samarbete med jimmy shoe och så hittade jag ingenting alls och då tyckte jag att samarbetet inte var så lyckat ! Donatella Versace så kommer kollektionen med h&m blir chic och rocking, många färger..(mycket guld färgade kläder), mönster och även skin can't wait :)...på tal om versace så köpte jag en slip för min kära kusin på deras hemsida hihi han kommer att bli glad, vill åka dit och ge honom presenten by myself? Kanske händer.. att åka random är rätt så kul :).

 Många av kläderna kommer att se "så här ut"


Dagens köp


En super snygg svårt/grå klänning som kommer att matcha perfekt till mina louboutin :)

OUtfit


hittade den här fina outfiten på Jeffreys hemsida, skit snyggt...synd att sommaren är över :( får väl ta och resa snart :)


Dagens kombo


Dagens outift består av Vintage ! En kort gammal oanvänd överdel med fina motiv som kombinerades med Rosa Yves Saint laurent nr 10 /  stora örhänge med fyra vita fjädrar samt ett tjockt halsband från Gina. :)


Snart är du här <3


 U are here soon, I am so excided, I just can't hide it !!! Can't wait, want u here now :)


Duktig flicka

Hej allihopa hoppas ni mår bra.
Jag har varit hemma hela dagen idag, städat och lagat riktig god middag, väntar bara på att mamma skall komma hem med hennes stora resväskor. Hon har nu varit borta i lite över än 2 veckor, jag har faktiskt saknar henne och det känns roligt att se henne igen. Något annat, spännande jag gjorde igår var, att jag beställe min studenmössa, riktigt riktigt pirrig i magen var jag ! Känns overkligt ! Jag tar studenten ?!?! vad ska man göra sen ? får panik men det känns så  bra sammtidigt !


Dagens köp

Klicka för att stänga fönstret
Beställde en super stor ring med ett stort gnistrande tiger-huvud från USA.. Already in love !


One kiss can mean more than 1000 words


En trött tjej


 en trött tjej på väg hem.


Campbell, Marry me !



Jag ÄLSKAR JEFFREY CAMPBELL skor, jag är så himla kär i skorna som han producerar. Nu har Höst kollektion kommit ut och en del finns på Nelly, vilka ska jag ha ?


Äntligen öva på lite fantasi

God kväll allihopa,
jag hoppas att ni har haft en bra dag! Idag har jag mest varit hemma, illamående, sjuk och ont i kroppen. På kvällen städade jag och lagade god mat. Jag skall sätt igång med plugget snart. Och jag ser jag fram emot imorgon torsdag då jag skall gå och dansa Zumba som egentligen heter dans "Fuego" på friskis. Hoppas på att träningsverket från igår försvinner och att jag mår bättre.  Än så länge så har jag kollat runt och beställt massor. Igår beställde jag, mina nya framtids favoriter, 14 hög centimeter klack, Louuboutin som kostade runt 765 dollar, de borde komma om 2 dagar, det är något jag verkligen ser fram emot att få o jag beställde något som jag verkligen gillar att hålla på, saker för naglar. Beställning innhåller en hel ny super acryl star set för att göra "salongs" naglar. Jag kommer äntligen att få expandera min fantasi på mina o andras naglar. Spännande !

TOP MODEL


Det skulle isf vara Sveriges nästa Top model :)

Fick detta mail idag, sjukt glad och vill verkligen vara med..men det är mitt sista år i gymnasiet och jag vet inte om jag kan missa så mycket. Det här är iaf vad jag fick.


Nu kommer äntligen Top Model tillbaka till Sverige!
Vi kommer att spela in nu under hösten.
Inspelningsstart sker i början av november och vi börjar med ett auditionprogram.
Till den inspelningen får du själv bekosta eventuella resor, boende och dyl.
Där och då får du veta om du är utvald till att medverka i serien.

Sedan drar inspelningen igång i december och fortsätter till mitten av januari förutsatt att du blir kvar i tävlingen.
Under dessa veckor är det en heltidssysselsättning då du måste kunna vara 100 % närvarande.
Under inspelningsperioden står produktionen för kost och logi samt eventuella resekostnader.

Är du den vi söker?

I så fall behöver vi följande via mail;

* Ett par fotografier (närbild ansikte och helfigur).
* En filmad presentation av dig som person. Tänk på att den ska fånga vårt intresse. Hellre att du tar med olika sidor från ditt liv än ett stillasittande porträtt.
Skicka till bifogad länk.


Vi ser fram emot din ansökan!


fairytale


Barnet inom oss försvinner aldrig..den finns där :)


Je veux voir un sourire sur tes lèvres :)


 Des fois il faut savoir se laisser aller et apprécié les petite choses que la vie nous donne au quotidien. Souri à la vie et la vie te sourira de retour. Au passage je veux remercier toute les personnes qui lis mon blogg et qui habite dans des pays francophone. Bonne soirée à vous tous !


Lausanne (Schweiz) the owner of my heart !


I am walking on diamond :)

Louboutin

Klicka för att stänga fönstret
 Mina fötter hittade sina skor..Jag har nu beställt mina framtids favoriter, otålig men snart är de hem hos mig.  


Outfit inför firande !


 Skinn skjol med en svart genomskinlig skjorta, ett tjock silver halsband från gina och skinjacka så klart.
Hade även på  mig mina favorit färgglada rosa high heels.

Färgen passar perfekt med min Yves Saint Laurant lipstick nr 10 :)


Hon måste firas !

Jaaa idag fyllde min kära vän Jessika 19 år och det måste firas! Så vi var några stycken som gick till en fin fin restaurang (som heter Ett Glas) för att äta gött och skratta lite. Hon är värt det och mycket mer !  Vi hade en väldig trevlig stund allihopa. Grattis grattis igen gumman!

I want you, just exactly like a used to


Chaperon rouge


The blue inspiration



Ostabilt väder


    
    
    

Plöstligt är det fint o stunden efter ser man små droppar som rinner längst den lila blomman, man vet inte vad man ska ha på sig, skall man klä sig varmt eller ta fram sommar kollektionen? Jag blir förvirrad men det är sammtidigt skönt och mysigt att sitta hemma, läsa en bok och kolla hur det regnar genom fönstret.


Dagens bild


En mysig söndag

    

Väntar på att en kompis ska komma, han borde vara här om mindre än 10 minuter, jag ligger i sängen och får panik men orkar ändå inte gå upp. Haha vilken intern-dilemma!

Det blev en lång natt !


bild

Igår spenderade jag hela eftermiddag tillsammans med trevligt sällskap. Firande en kompis 18års dag med mycket skratt, god mat o vädret var skönt, allt för en perfekt dag. Natten kom och min kompis firande slutade med att vi var 11 tycken som skulle dansa loss på dansolvet. Efter de svettande droppar som rann ner min panna, forsatt jag natten med 2 kompisar i en bil till kl 7.00 vi såg soluppgång, hel amazing färger, vi samtalade om kärlek och livet o en del skratt blev det också. Det slutade med att jag somnade runt 8.00 med ett leende på läpparna. Älskar sådana stunder! tack för en bra kväll allihopa!  
 

In my Way


Gårdagens kväll var lyckad, otroligt många kom på Mobergs öppningen. Det var riktigt kul att dansa bland så många människor, stämningen var på toppen och jag blev riktigt nöjd. Snart ska jag iväg till en kompis födelsedag firande. Är lite sugen på att träna men jag hinner nog inte med det. Hoppas ni har det bra.


Genomskinlig favoriter


Genomskinliga kläder i pastel färger passar med nästan allt. Det är must have i garderoben.

Dags för festligheter


Mobergs öppnar igen, det är en självklarhet att jag ska dit. Andrea håller på att fixa sig, jag är färdig och bakar en kladdkaka, kämpar mot ugnen som inte fungerar och kollar på bilderna som togs idag. Många saker på en gång snart kommer jessica o hämtar oss, jag känner att jag inte kommer att unna mig den goda kladdkakan som jag så gärna ville äta. Trots det känner jag att det kommer att bli en toppen night !
 


I can fly like a bird


 
 
 


J aimerai que tu me comprenne avec un simple regard






 


Automne arrive

   




 


The dark night !



 


Snart är jag där igen :)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!