Ny in min kollektion



By H&M

In the middle of the jungle



Gör mig redo


Gör mig redo inför varmare dagar. Har kollat genom min garderob o har tänkt ut några sommar outfit jag kommer att ha på mig och vad jag kommer att köpa. Hittade en kjol som jag inte använd på kanske 2 år, tänker definitivt använda den för sommaren 2012. Håller på att planera resor också :D undrar vart jag kommer att befinna mig då.



White inspiration


Louboutin



Jag har nu haft mina Louboutin i flera månader och alltid tänkt att jag ska lägga upp det. Månaderna har gått och inget visades, men idag bestämde mig för att göra det. Köpte ett par Klassika svarta men känner att jag borde ha valt ett annat par med högre klack. Jag har sett ca 2 andra som jag funderar verkligen på att ha i min garderob och skokollektionen. Jag säger inget mer förrens jag har de i handen :D




Senaste köpet

Väskor väskor väskor får aldrig nog av dem. Mitt senaste köp var 1 lagom stor väska och 2 kuvertväska som köptes på Kapphal och H&M, har inte använd den silvriga men kommer säkert att använda den när det blir lite vämare.

Trots att den är rätt så liten så kan man ha många saker inuti.






Makeup from THE STUDIO



I Torsdags var jag på Stureplan och fotades in i THE Studio. Det första som man la märke till var det vackra inredningen som den gigantiska lokalen hade, efter en stund märker man också den fina utsikten mot stadens mest besökta område när det gäller dyr shopping och festande. Att fotas där var verkligen en rolig upplevelse som jag rekommenderar till alla men framför allt tjejer/kvinnor. I slutet av det roliga fick vi välja The studios smink, det fanns många saker man kunde välja men jag tog en rött blush, man fick borsten med sminket. Alltid roligt att få saker, tycker jag. Jag vet att det är många av mina vänner som ska dit och jag hoppas att ni kommer att ha det lika roligt som jag hade det.  


THE STUDIO EN ESTOCOLMO

Njuter av livet, det har varit en underbar dag, som tillbringades tillsammans med vännen Jessica. Först lite plugg sen fotades vi på the Studio som ligger centralt vid Östermalm (stureplan), riktigt kul var det o är något vi gärna gör om.


Pure love

Mitt hjärta tillhör stockholm, har haft en underbar dag med massa spontana händelse. Älskar livet, älskar stockholm, älskar vår känsla.


Ser fram emot April


Min kära och underbara Loïc kommer igen nångång i april. Vi kommer nog inte sova när han är här som vi gjorde sist. Hoppas på att det blir lite värmare så att vi kan gå ut o dansa lite, o visa lite The swedish attitude. Jag tror dessutom att det är möspåttaging i april. Hur nice som helst. Snart snart snart.

Je l'aime tellement celle ci que je pense que je vais la mettre en fond d'écran, t'en pense quoi lolo ?

Löningshelg

 

                                                                                Gabriella & Frida
Det bästa med löningshelger är att det är då folk visar sig och det blir en toppen stämning.
Samtidigt vi firade löningen, firade vi min kompis Gabriellas födelsedag. Kvällen började med roligt sällskap i hennes hus, med lite vin, chips och läsk. Det är alltid roligt att prata om våra tider tillsamans när vi var i Thailand, och vi avslutar alltid med, GUUUUUD jag längtar tillbaka, va bra vi hade det! Det var dock synd att Frida (brunetten) inte följde med. Kvällen var lik en vulkanutbrott, massa oväntade saker hände och den avslutades kanske inte riktigt som tänkt, men det var en super rolig och trevlig kväll trots allt.

Åsa & Filip

Sharon, Gabriella och Frida


Killarna hyrde hela VIP rummet och festade hårt.


lagom med folk :)


There u are, right in my mind


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!