Nytt års outfit


nytt års oufit består av mycket rosa trots att man inte ser det så bra på bilden, men jag kommer förhoppningsviss bilder med min systemkamera :) ha det braaaaa. Puss


Mina sista timmar som tonåring

    
Gott nytt år allihopa hoppas ni får en bra börjar på det nya året och att 2011 varit ett bra år. Jag fyller 20 om några timmar det känns overkligt och vuxen. Jag är färdig för att ta emot 2012 och ska snart iväg till min mormor där hela min familj o jag ska äta och sedan försätter jag kvällen med fina kompisar. ha det gött !


To far away


Jul handlat: check

Jag är absolut en tid optimist, och jag köpte alla mina presenter igår. Jag älskar jul stämningen som finns på plattan och centrala stockholm, även om det fanns 1000 andra, precis som jag, som inte hade köpt några julklappar och hade fullt panik med att hitta nåt i sista minuter så tyckte jag att det var super mysigt att vandra runt. Det gick ändå hyfsad fort och så hittade jag en väska som ropade på mig, KÖP MIG, så jag gjorde det. :)



Jag tycker den är super elegant och lagom stor. Väskan hittar man på Gina för 299 kr. :D


God jul allihopa

Det kom en sen jul-inlägg, men bättre sent än aldrig, jag vill passå på med att önska er allihopa en fin dag och god jul. Jag hoppas att ni är där ni vill befinna er och får massor av kärlek för att ingen behöver tvingas att vara ensam denna dag.  
Denna år satsade vi på en riktig gran, men det torkade ut super fort så det blir nog plast nästa år. Så här ser iaf julen hem hos mig  ut.





Jul stämning på topp


Godmorgon Sverige

Idag börjar jag med att slänga in några sommar bilder på den underbara ön kreta ( Grekland)

Vår första kväll ute. Då satt vi på nån superfin restaurang och beställde go mat, och dricka. Vi älskar pepsi i sådana klassiker glasflaskor, men det är en sak som är fail på denna bild.. ser ni vad det är?


en glad men riktig hungrig tjej. På bilden I gave the sexy look haha inte så lyckad !

Äntligen maten kom efter 40 minuters åtoliga och toma magar. Min kompis beställde en barn tallrik och jag såg hennes tallrik tänkte oj, om ett barn äter så mycket här på kreta vad kommer jag att få när jag beställer en "mosakas" ( lasagne på grekiska)?!?! Jag var som sagt vrålhungrig...

mm så här stor var den... ni kan tänka mig, blicken jag gav till servitören när han kom med min beställningen, (innan jag beställde frågade jag säkert i minst 10 gånger om den var stor...svaret var: jaaaa den är superstor, jag trodde jag fick ett barn portion eller att de skojade men det var uppbenbarligen inget skämt..--')
Det slutade med att jag bestalade 7 euro o även lite mer för att inte bli mätt och min kompis betalade 5 euro o rullade fram så mycket hon åt..vi gick aldrig mer dit. (trots att jag inte blev mätt på lasagnen så var den supersuper god, smakade gudomligt bra.)

En annan kväll, gick vi runt och kollade vart vi skulle unna oss lite mat. På denna "gatan" fanns det gott om plats och val, det är flera olika restaurangen samlat på ett ställe, (bara uteserveringar) och utsiktet var magnifikt.

vi valde Helona taverna, där serverades bara fisk och skaldjurs rätter. Jag blev nöjd och orkade inte äta upp allt.

Höst 2011



Godmorgon Sverige

Hoppas att ni har sovit bra, för min del så blev det inte som förväntat. Gick och la mig hyfsad tidigt för en gång skull, men jag vaknade runt tre och kunde inte somna om, så jag bestämde mig att gå upp från sängen och blogga lite. Jag har inte varit bra på att uppdatera de senaste tiden, men det har i och med min dator att göra, den lever i sin egen värld och ibland kommer inte vi riktigt överens, det behövs samarbete förstår ni väl. Önskar mig så himla gärna en macbook air så att jag kan ta den med mig överallt, vi får se hur det blir med det.

Idag har jag en lång men framförallt spännande dag framför mig. Jag har precis ätit frukost som jag själv lagat, jag måste erkänna att jag är stolt över det för att jag är dålig på att äta på morgonen och skippar det gärna, för att sova längre. Om några timmar befinner jag mig i gympan hallen med de bästa för att spela min habituella fredag-volleyboll, men det kommer tyvärr bli en kort match för mig för att kl 10.00 har jag ett möte med skolans rektor för att prata om Thailands resa. Med tjejerna har vi gjort en planering för hur vi ska hantera vårt arbete, det kommer att bli spännande och se vad han har att säga. Jag måste börja planera vad jag ha med mig till värma thailand, ser så fram emot det, om det är någon som har varit där kan ni ge mig lite tips? vad MÅSTE man ha med sig eller nåt att tänka på?

Efter mötet vill jag hinna ner till stan för att gå ner till försäkringskassan och sedan till jobbet och prata om mitt schema, och måste även hinna gå till tandläkaren för att be om en tid.
Men allt det här är lite lång tråkig, det mest spännande är ikväll då jag ska till en bartenderkurs. Jag brukar inte dricka alkohol med det är alltid kul och kunna trixa fram en drick. Jag kommer så klart göra ett inlägg om det senare, funderade även på at mobil blogga. Efter kursen kommer vi vara en stor grupp som försätter vidare till någon restaurang, det kanske bli friday's? Vi får se, men det kommer att bli super roligt. trist att vädret är inte lite glatt som mitt humör just nu. Inatt hoppas jag att få se min systers dotter för första gång.

Det blir en fullspäckat dag kan man säga.
Jag hoppas att ni får en fin dag.

   


Om 1 månad o några dagar...

              Kommer jag att befinna mig här...
           
       

Känner ni igen stället? THAILAND, helt otroligt, nu har vi äntligen bokat. Tillsammans med 3 vänner kommer vi att åka till phuket och sedan bo vid kata beach. Vi åker dit dels för att det är vår projekt arbete, eftersom det är ett känd resmål för svenskar. Vi tänker vandra runt för att se det dolda från Thailand. Det är klart att, som turist, ser man bara det vackra ljust blått vattnet och ett underbart landskap men vi får inte glömma att bakom allt det vackra finns det bl.a. mycket fattigdom. Det kommer bli super intressant att åka dit o studera landet men sammtidigt slippa det kalla sverige. :D Can't wait.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!