Sommaren är inte över än

Jag ska åka utomlands frågan är vart? Jag vill ha strand o det kommer jag att HA, det är bara en tidsfråga !


Fokus på Trend

I veckan åkte jag tidigt till stockholm för att göra en spa behandling och sedan shopa loss, spännderade runt 2000 kr rätt så soft tycker jag. Kom inte hem tomhand o det är jag glad över. En vanlig dag i stockholm innebär mode och goda smoothie
        
         satt en stund på eftermiddan och läste vogue katalogen; härligt!
       
Jag har länge letat efter tjocka halsband som är värd priset! Jag har äntligen hittat dem! Här kommer en bild på dem utvalda, måste erkänna att jag är riktigt nöjd med köpandet. 
         
Hittade en random butik med massa iphone skal också, ett inlägg kommer senare om det! Nu på tal om halsband, dem 2 tjocka silvriga halsband är riktigt lätta att sätta på och kostar runt 200-300 kr på Gina, den absoluta favorit är den enkla, för att den sitter fint och är simpel. Den tunna guldaktig är jätte svårt att sätta runt halsen, nästan omöjligt att ha och gör ont, fint är den men kommer inte att användas så mycket (kostar också runt 200kr på Gina). Den långa röda kostar bara ca 100 kr på H&M finns i övriga färger och är jätte fin, den är dock lite FÖRlång men den gillas ändå.
        
Förutom tjocka halsband, har jag länge letat efter långa vita fjädrar och en orange kuvärväska. Örhängarna hittades också på gina och kostar 150kr, de är perfekta! Jag har dock inte hittad den oranga kuvärväska, vet att det finns en på Zara som kostar 1000 kr? köper helst en louis vuitton för några tusen till! Märket Zara är inte värt priset enligt mig. så i'm keep looking, kom gärna med förslag/tips om du vet ett ställe där det kan finnas fina kuvärväskor.


Vad hände?


 vi såg en dödfågel? Nä det är våra vanliga ansikte, nice va?


Jag jobbar ihjäl

Igår var jag ledigt från personlig assistent jobbet och jobbade istället på andra jobbet jag har, som ligger 1timme 21 minut ifrån lilla Norrtan. jag älskar att ha jobb på olika ställe för att på så sätt träffar man nya männikor och befinner sig i en helt annan miljö, det är det bästa sätt att inte tröttna på sitt jobb, plus att det är 2 jobb helt olik den andra. Igår befann jag mig på barnensö som ligger på björkö, jag är med en schweizsisk familj som kommer på semester. Där jag gör lite allt möjligt som att laga mat men framförallt passar ett obeskrivligt socker sött barn som är väldigt aktiv, jag får springa runt och leka med honom och göra sandslottar nära havet.. det är så himla kul, jag älskar barn !

Det känns dock lite konstigt att bara prata franska hela dagen för att jag brukar bara prata franska när jag är på semester i Lausanne (Schweiz) men nu är jag i sverige och får prata franska dagen runt, drömjobbet för mig !!! Jag kommer att jobba med familjen till slutet av vecka 31, hade önskat mig att jobba året runt hos de, men tyvärr allt som är bra tar alltid ett slut :/, jag får väl njuta av den tiden de är här. :)
      
                                           En riktig glad tjej men lite trött efter en lång dag av jobb


De är alltså från Göteborg !


Fierza och patrick, galet hur man kan ha kul med iphone app :D skrattade tills vi rullande ner på spåret av tunnelbanan!


Tvingas att vara en natthuggla

hej tjo, jag är nu på jobbet fick nattpasset så jag tvingas att vara vaken till kl 8?! jag började 21.00 idag och kom en timme förtidigt haha nice?! känns lite konstigt för att det är fredag o så är man van med att få flera sms eller samtal, där det sägs : vilken tid träffas vi ? vad ska du ha på dig? o vilken klubb? men idag var det så att jag tackade nej till min kära nattliv på dansgolvet, ikväll spenderar jag tid framför dator tills min hjälp behövs..rätt så skönt ändå, måste komma bort från rutinen ibland!!

Idag skulle jag egentligen till akuten, för att jag har haft fruktansvärt ont i magen o mått riktigt illa..men som vanligt skiter jag i min hälsa..FY PRISCILLA, INTE BRA..jo jag vet men orkar jag verkligen vänta 4-5 timmar på akuten istället för att ta 2 alvedoner, eller 2 panasodlin med en voltaren o må bättre? jag tänker alltid att kroppen är gjort för att den ska klarar sig själv och att medecin är oftast gjorda för att få bort smärtan snabbare. AJa ska verkligen försöka att gå dit om det inte går över..även om det redan har gått 2 veckor :S.

Imorgon jobb står på planering jag jobbar natt tills på söndag, det är rånice att jobba på det stället jag jobbar nu, jag är personlig assistent, och det är så att man jobbar aktivt kanske cirka 30 minut och sen sitter man och kollar på tv..håller på med mobilen eller dator som nu, sen kommer det upp något och så jobbar man 20-30 minuter igen, det är inget jobb som är jobbigt så, det som sliter är till exempel jobba natt då det krävs att vara vaken och uppmärksam hela natten eller jobba 12-13 timmars pass på dagen då man är råååtrött och får inte sova! Mitt jobb är ändå chill jag älskar det jag gör, alltså hjälpa andra människor ...men det som är mest spännande just nu är att det kom en ny 50 Tum TV hur roligt som helst att kolla på filmer med högtalarna ..super hemmabio !!!

Jag har det bra just nu, tog med mig lite plugg har musik, sitter på en bekväm stol och har en påse lösgodis med mig kan det bli bättre? jooo jag får betald för att sitta nu och ha det bra. :D

 

    
                                                                    right now, helt galet pigg!


Vad skall det bli ?


Vill åka bort


Kopplar av


¨på vägg mot stockholm för spa behandling, känns som att det behövs"


Älskar min iphone :)

Jag älskar att kolla runt skal för min iphone hittade 2 som var riktigt häftiga :) vad tycks ?


Då var det fest


 trevliga stunder med mackan
 
 shakar loss med Zäta


Du finns levande i allt

        

Varför måste allt alltid strula till sig? varför känner jag ens behovet att lida och tänka på dig varje gång jag träffar någons blick, varför finns du alltid i mina drömmar? varför bär alla din doft? varför är jag inte lika starkt som jag trodde, kan ej riva av sidan av boken vi både skrev tillsammans. Du låter mig inte vara ifred, inte ens när jag blundar. Allas ansikt utryck påminner mig om dig, varje ställe, påmminer mig om dig..du förstör min vardag. Trots allt.. gillar jag känslan att känna dig nära mig i varenda sak som inträffar mig. Kallas det kärlek?


Tack


 jo jag fick former, tack mamma !


Gömmer sig


 Ibland, vissa dagar man har bara lust att gråta, man vill åka bort, man vill försvinna, skaffa sig ett annat liv men man står kvar, någonting håller en fast. Glädjen står ej bakom varje leendet ! keep moving on!


jag vet allt om dig för att du har varit min


 Du är nån annan nu i och för sig, men när du stippar och klär av dig är det samma grej !!


Om du leer mot mig, leer jag mot dig ;)


Det behövs inte mer..


 Behövs inte mer än att sitta med trevlig sällskap för att göra min dag. ;)


Dags att flygga till en annan värld


Let's drinck


  Åtellet stället man hänger!! Chill, Det gillar vi ;)


Utkick på mode : Orange är inne

Sommarensfärg (som kanske de flesta har märkt) är starka färger...men färger som gäller för denna sommar är Orange. Mitt sista köp är ett superfint orange armband för Ipod nano 6th generation, jag kommer snart att köpa ipoden för att använda den som klocka kommer att sitta fint. Nu är jag på jakten av Oranga high heels men hittar hittills inga jag har blivit kär i.

                                    

Dansa, fastän

  
 Jag bara älskar låten, o isarna är också bra !!!


Girls we run this world

Det behövs så lite för att vara lycklig, det känns som att man håller lyckan i handen men innan man fick ens provsmaka, händer nåt som gör att allt faller i bitar, det behövs så lite för att förstöra allt fint tiden tog att bygga upp, det behövs så lite för att omvandla ett leeende till tårar och det behövs så lite för att omvandla tårar till ett leende..I wish we all were robots sometimes, jag vill kunna trycka på en knapp och stänga av känslor, jag vill sluta bry mig om det som egentligen en dag jag kommer att skratta åt. Jag vill ha svar på frågor jag vet jag aldrig kommer att få svar på.

Varför ens tänka tanken att det "kanske" allt skulle ha blivit annorlunda "om" man hade gjort annorlunda, OM man hade tagit andra beslut..Om man inte hade sagt det man sa OM man inte hade gjort som man gjort..jag tänker nog för mycket, men det är oftast sånt tjejer tänker på..och det som skiljer tjejer från killar..Vi tänker oftast för mycket men vi fick en hjärna och har användning av det.. ni kan kalla oss "komplicerade" men faktum är att vi är sårbara även om vi inte visar det, vi låtsas att vi inte bryr oss för att inte visa att ni har makten över oss. Inlägget handlar inte om mig men om de flesta tjejer som en dag blev sårad av någon dem har haft känslor för. BE STRONG GIRL !

        


Inte riktig Mona lisa


 Men jag följer dig med blicken så gått det går ;)


USA låg inte långt



Det handlar om att drömma bort, sudda allt på en sekund..Du kan befinna dig vart än du vill !! Du är fri, låt dig förra bort, BLUNDA o allt kommer att gå bra!!


Vi gillar att umgås.


Vi gillar att umgås: veckans roligaste mening; Vi passar ihop, om du skulle vara en kille skulle jag satsa på dig. ;)


Hej sho


   jag fick 7 myggbet igår, bl.a 2 på mitt ansikte ser förjävligt ut. Ändrade mina planer, stannar i lilla norrtälje, vet inte vad som kommer o hända ikväll ...är sugen på att resa utomlands o satsa på castingar trots allt sitter jag hemma och kollar på harry potter o fenixorden på kanal 5 jaaaa mm man kan inte alltid planera sin dag, rätt så skönt ändå, jag klagar inte :D


Vi gör om det !


          

I kväll som det brukar vara tänkte Jessica och jag gå ut för att konversa lite och få våran veckans motion ;) i veckan satt vi på Piren och smakade på deras meny. Jag tog varm te och choklad tryffel, allt smakade otroligt bra. Ikväll gör vi om det, äta och dansa stor på menyn.

 


KOM BARA !


En vanlig trevlig dag med oväntade stunder det är sånt jag gillar. Jag jobbade nästan hela veckan och dagen jag var ledig var jag tvungen att tvätta, man kunde inte se toppen på högen med smutsiga kläder haha men Fina Andrea ringde mig och frågade om hon kunde komma efter jobbet svaret var så klart KÖÖRR bara haha hon köpte lite fika och hjälpte mig med tvätten, snällt va? Jag skulle dock vilja spendera mer tid med henne än vad jag gör nu eftersom hon kommer åka bort under en lång period någongång i november. Än så länge vill jag tacka henne för en mysig och trevlig eftermiddag! <3

Natten är kort, så är livet !


 piren, fotograf Vincent de la Rosé


Modelljakten

De söker nya super modeller för ELITE MODEL LOOK på Kanal 5. det kommer att finnas 13 casting över hela sverige (9sept i stockholm). Det är Kenza och Andreas som leder modelljakten. Man måste vara minst 1m72 o vara minst mellan 14 o 22 år...Om du vill veta mer om det gå på Kanal5.se/modelljakten. Lycka till alla deltagare. :)

                                    


Chillar på piren

        
                                  Vi tar det lugnt, dricker nåt kallt, och snackar..livet är SKÖN !
        
       

De har kommit


Mina nya skor har kommit, de sitter fintfint och jag tror att deras första utgång blir ikväll :D


Inatt ROCKAR VI !


Jag smälter


  hem hos hanna häromdan..Hennes katt har fått ungar..JAG BARA SMÄLTER !


Malmen

    
I veckan var vi med tjejerna i Malmen som ligger någonstans i Riala, vi vaknade alla tidigt för att sola aataaans. Runt 10 åkte vi dit men först var vi hos hanna i Bergshambra för att leka med hennes katungar som är så gulliga man vill ha en och att den aldrig mer ska växa.
När vi kom fram var det lite svårt att hitta vart man skulle parkera, man vill ju inte ha böter. Vi var där tills ca kl 6 på kvällen, vi blev en del bruna och var super glada :D

       
       
       
       
      
      
      
      


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!