En lyckad kväll

      
Kräftskiva 2011, check ! Igår var jag på finmiddag hem hos Ella, det blev en hel del som kom. Vi skrattade, sjöng och åt rejält mycket. Det var en jätte rolig kväll, kul att kunna tillbringa tid med de mesta! Efter middan försatt vi kvällen på älskade Piren, där vi shakade loss hela natten. Ännu en lyckad kväll, tack för allt allihopa o Ella som gjorde att kräfskivan var en succé !

    
    
         
   


kräftor gör min dag

Om mindre än en timme ska jag iväg, hem till en kompis som håller en hemma fest/kräftskiva middag. Rätt så mysigt att träffa folk utanför det proffsiga rutan eller plugg miljö. Det blir en helt annan stämningen om man försöker att umgås o lära känna de man dagligen måste vara med. Det kommer att bli kul, jag har varit på, som jag kallas bajs humör de senaste dagarna, tycker att vädret är alldeles för trist och blir påverkat av det, brist på vitamin D ? Redan? JA ! Kommer nog aldrig att vänja mig vid tanken att vintern kommer snart. Men nu måste jag iväg annars kommer jag aldrig hinna komma i tid. Ha en bra början på helgen och festa hård för att man lever bara en gång ;) 

Min ny favo

            
    
 Sådana väskor som man bara blir kär i, på första ögonkastet. Elegant, lagom stor och en underbar färg, att ha den i min garderob var en självklarhet!
       


Dagens outfit

   
Dagens outfit består av en elegant Kombo med högmidja skin skjol, en elegant genomskinlig skjorta från HM och ett tjockt silver halsband från Gina ( Halsbandet är slutsåld, antar att det bara var ett få antal som såldes ut)
  


Liten flicka i en stor stad

En lång natt blev det ! Gårdagens festande var obekrivligt bra. Efter plugget var jag tvungen att komma hem för att ringa tele2 igen...många problem med operatören, måste jag säga! Jag åkte in till stan någongång på eftermiddag, handlade lite frukost och träffade jennie, vi lämnade våra grejer i östermalms lägenheten och "freshade" upp oss. Vi var råhungriga och jag var jätte sugen på Lasagne så vi gick ner till Sture P men det fanns ingen restaurang som vi kände JAAA dit går vi..men det tog inte lång tid innan vi hittade DET perfekta stället. VAPIANO som ligger på sturegatan 12 det är en italiensk restaurang, de hade dock ingen lasagne med jag tog pasta och blev väldigt mätt och det smakade väldigt bra. Det är nog det finaste och mysigaste ställe jag har varit i stockholm. Efter det var det dags att få ner maten vi fick in oss, ingenting bättre än att dansa för att lyckas ! Vi forsätt vidare till Collage och festade tillsammans med riktigt sköna människor, festen forsatt på Rose som hade öppet till kl 5.00, en hel galen natt helt enkelt! 

      


Almost nude


Skulle inte banga !

     
 En kall dusch ja tack! Idag var min första riktiga lång dag i skolan och den var ganska lång men jätte intressant, känner på mig att jag kommer att älska psykologi det är verkligen en lektion jag ser fram emot att gå på.
Jag skulle däremot vilja ha samma väder som det var när jag var på Kreta, runt 35+, just nu känns allt så grått och trist i Sverige det regnar och vi är inte långt ifrån minus grader, jag är inte beredd för vintern än, sommaren gick så fort, jag längtar redan till min nästa resa men än så länge så tänker jag sitta och plugga lite, känns som att jag behöver komma igång med det så det blir en vana. Höll dig uppdaterat på Prisy många bilder kommer att laddas upp de kommande dagarna. Pöss

    
    Jessica och jag på Rethymno


Min feta Grekiska semester


bilder kan säga mer än tussen ord ! ;)

 





 

 En oförglömmig resa helt enkelt !


Back to reality

Imorgon börjar sista skolåret på riktigt. Då var det slut på NADA PLANERAT dagar  mitt liv kommer ungefär att se ut som en atombomb som kan explosera när som helst, ordet stress kommer att upprepas ofta känner jag, men trots allt känner jag att det kommer att bli ett spännande läsår. Livet har alltid överraskningar till en, man vet aldrig vad som kan hända. Så här står jag beredd att träffa mitt öde. Jag hade tänkt ladda betterierna och gå och lägga mig nu men innan jag slocknar hade jag tänkt läsa några sidor av en bok. Godnatt sleep tight.


Un croissant s'il vous plait !


 överdelen är från mango, solglasögon från Prestige och väskan från Guess.


it was like a dream but it was real


I will miss u


  Jag känner redan hur den kalla höst vinden krypper längst min kropp o att den har kommit till Sverige.


Översikt över globen

      
       Peaceful utsikt..vi var på väg till värmen då..
      
      
       sitter bekvämt på planets stol :)
     
       se upp fler bilder är på väg.

WE ARE BACK !

      
Lite tårögat såg jag kreta från planet och tog farväl, det var dags att säga hejdå till la PLAYA och mat à la carte. Jag älskar att mitt enda problem på hela dagen var, vart ska jag sola idag?..stranden eller basäng..eller vad ska jag äta..fundera på vilken restaurang jag skulle få in mig lite mat.. ska jag äta glass eller dricka smoothie. Nu är jag tillbacka till the reality, rutinen börjar igen men det känns rätt så skönt ändå. Jag blev hur brun som helst och det hade jag aldrig trott innan jag åkte iväg. Imorgon står jobb på schemat 7.00-20.00 yay :) och tonight vet jag faktiskt inte som väntar mig, än så länge. Jag vet en sak att jag är attans taggad för ett nytt start so SWEDEN WE ARE BACK !
     
     


På flygplatset destionation Kreta!

Jag är nu på flygplatset, känslan är helt obeskrivligt, jag älskar o resa trots att det inte är första gången jag reser med kompisar så är jag något extra excited. Jag älskar o flygga, vi kommer att ha det sååå himla kul. Jag har tömt minneskort på min systemkamera, för att det kommer att fotas en hel del. Fötter i sanden o sol strålar som mötter kroppen mmm behövs inget mer för att må bra ! Jag hoppas ni kommer att ha det lika bra. Puss på er alla!

gladiator


kreta, ses där !


åker imorgon och det känns förjävligt bra!


Bor överallt !


Hejsan, känns som en evighet, har inte haft tillgång till ett riktigt bra nätverk. Jag flyttade in till en kompis lägenhet medan hon bortrest, det känns faktiskt bra att bo ensam ett tag iaf. Min familj från norge och från frankike är på besök, så det är lite fiesta hem hos "mamma". Har ändå inte haft tid att umgås med de. I helgen jobbade jag på barnens ö och tog hand om den 2 åring sockersöt kille som kommer från schweiz de åkte tillbaka till hemlandet i söndags. I måndags åkte jag till stockholm för att lämna in min iphone Home knappen slutat funerar helt, trots att den är 4 månader gammalt bara. HATAR tele2 ASdåligt service..fick åka 2 gånger o fick ingen hjälp och de kan ingenting, helt okunniga ! tror jag bytter snart ?! Inatt orkar jag festa? det vet jag inte för att imorgon åker jag till kreta med min underbar vän Jessica.. känns skönt att veta att man kommer iväg o ser någonting annat än den "tråkiga" sverige . Känns skönt att kunna säga HEJDÅ sverige ! :)


Galen kär i HIGH HEELS !


 
Det är faktiskt lite farligt med online butik, det här brukar alltid ske! Jag ska bara kolla nyheterna och så trycker jag överallt... här ser man resultatet. hur många har jag beställt ? Tappad räkningen, jag är galen kär i skor. De är på väg hem till mig och beredda att sitta under mina fötter. :) Nåt att se fram emot!

Det som passar bra med svarta skor är..precis allt !! Det är därför jag äger nästan bara svarta HÖGKLACKAR, jag måste köpa platta skor och I WILL. o andra sidan är det så fint med färg, man drar sig oftast uppmärksamhet med färglada skor men det som är bäst med färger är att man bli glad. 

Can't wait.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!