Söndag, en toppen dag

 

Idag, söndag kommer jag att åka till Åland. Tillsammans med mina systrar tänkte vi att det vore roligt att fira våran mor på en båt, så kl 08.00 kommer de att hämta mig och jag tror nog att jag får inte många timmar sömn. Vi har planerat att sitta vid nån strand och ta med oss mat och kanske bada, enligt meteon så kommer det att stiga upp till 22 grader, både spännande och härligt. Jag önskar alla mamor en fin dag!


Gårdagens Bilder

grill 25 maj 2012
Igår tillbringade jag en super trevlig spontan eftermiddag, med härligt sällskap. Vi köpte mat för, säkert, 10 personer, det slutade med att vi rullade ner från berget så mycket vi åt. Efter vi grillade korv, pratat och kollat på solnedgången, åkte vi ner till stan och tillsammans med många andra vandrade runt, i den sköna vädret och jag kan säga att det är aldrig fel med vårmaknad. Det känns bra att se hur denna lilla staden vaknar till liv. Livet rullar på och jag älskar den känslan av sommar.

Strålande dag

Solen är uppe, och den värmer så att vi svettas, är sommaren här? Jag tror det! Jag har på mig en maxi klänning o det är täcken för sommar enligt mig. Jag är för övrigt ute o promenerar just nu, sen tänkte gå runt o kolla en ny dator men framförallt bestämma mig viken jag vill ha. Ikväll kanske äger jag en helt ny apple dator, spännande. :) ha en bra dag allihopa


A moment of silence


Creepy




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!