Spring Shot

 


Leende på läpparna


 Om du leer mot en, får du oftast ett leende tillbaka ;)


Mysiga Södra Berget


I veckan har jag varit på södra berget och solat med Fina Jessi och åt vattenmelon 8)

 
 


TJA !



 


SPRING !

Det känns som att sommarlov har kommit men det är bara påsklov, skönt ändå. Hela veckan har min daor fått damp när jag försökte blogga men ikväll verkar den vilja vara snällare. Det har varit en spännande vecka, men framförallt skön, har sovit massor och hunnit fotat en del. Igår var jag i Bergshambra och tillbringade kvällen runt en Grill o med sköna människor. Det är bara så underbar att kunna vara ute och lyssna på skön musik, äta god mat och skratta. Bort med stress och plugg. Idag började jag jobba, och det var hur spännande som helst, jag har mycket kvar att lära mig, ser verkligen fram emot att gå  på den "medecinska" kursen den 13 maj, läskigt men hoppas jag klarar provet. Efter jobbet ringde en kompis och vi gick ner till parken, tjockade oss och hade det mysigt, ÄLSKAR spontana grejer, saker som bara sker random !! Det behövs verkligen, annars blir allt så planerat o tråkigt! Imorgon kommer jag att tvätta?! Det Hoppas jag iaf, har skjutit upp det i 4 dagar! Och på Eftermiddan kanske träffa kompisar, och plugga. Har försökt blogga via Iphonen men det går inte, surt !!! Om det är någon som vet hur man gör, kommentera gärna.  PUsss på er mina fina !


Jessica och Jag på BBQ'n kvällen.   finns fler bilder här (bilden togs på Jessicas blogg)


Spring Shot




En ovanlig måndag..PARTY Samskiva!!

 



Hur går det till att festa en måndag? Ja du, pigg är man iaf inte, dagen efter kan jag säga, men det var värt det !!! Sam08 går ut i år och det måste så klart festas !!! Teman var : min idol..och det blev, som ni kanske förstår, en hel del bisarra kostymer men hur coola som helst !!! Musiken var dock inte på toppen men stämningen var het!!!
Här kommer äntligen bilderna från festen som jag tror många av er ser inte så fram emot att se ;).eller??! Enjoy

    
    


                












                 








                   
                             
                         




                        
     
    


















18 år och litet till..ganska länge va?


Vilken härlig dag det har varit. Jag kom hem för inte så länge sedan och är jätte trött, och att tänka att jag har massor plugg och event som kommer gör mig ännu tröttare. Jag spänderade dagen med min underbar och fina kompis andrea. vi har varit vänner i lite mer än 18 år och det känns som att vi kommer att vara det i många år till..tills döden skiljer oss va? hahah. tack för en amazing dag. <3


Vår

Helt otroligt, trodde verkligen att värme aldrig skulle komma till Sverige, men nu är den här. Kan bara säga HÄRLIGT !!! Alla blir så glada när solen stiger upp och delar med sig värme. Hoppas bara att snön inte dycker upp igen. Om en liten stund kommer jag att fira min barndoms vän pappas födelsedag. Vi ( som vanligt) kommer att tjocka oss med en god lasagne. Det kommer att bli roligt, både hennes och min familj är rätt galna av sig. Jag hade tänkt fota lite efter middan och ganska solar, om det inte blåser så mycket. Hoppas ni får en fin fin dag. PUssss

   


Dagens finaste


everybody deserves love


Bastu kväll ladiiieeessss

Skönt och mysigt ute på johannas ställe. Det var länge sen man inte gjorde nåt där alla var med. Jag ville först och främst tacka johis för att hon bjöd in mig och för en så trevlig kväll. du har blivit en stor flicka nu, grattis igen gumman ;) hoppas vara med nästa år också :). Kvällen började med en av de godaste maträtt jag vet; taco. Men innan maten hann vi och fota lite :)

monkey time ?


sharon var beredd för maten :)


och sen åt vi

Efter maten det blev en riktig skräck film Paranorma activity 1 tyvärr hann inte vi med 2an :/ men det blev en lång bastu kväll istället, det var verkligen jätte mysigt och måste göras om snart. <3 tack för allt tjejer!! 

Godnatt fina människor


Portrait



Extremt cooollaaaa



 
 


Vanilj / Choklad



Dagens finaste


Efter Restaurangen..

kvällen forsatt med BEN & JERRY, filt, hög musik, roliga stunder...

 mysigt

 alla hade kul på sitt sätt... Hanna dampade loss :)



Medan andra hade kul med t.ex. ritningar..(vänster;)..) eller Med Ben o Jerry

Konsentrerad på New York fugie blabla BEN & JERRY's GLASS

men inte bara jag...

och till o med Mackan...


Allt för en underbar kväll


  rätt stämning...
 
snack stund
 
coola sällskap
 
lite hemlisssssarrr

Söt !!

God mat o nyttigt...eller...

 stor och fettigt mat :) MUMS


At the club


spana in jessikas blogg på www.finest.se/jessika :) en aaaaawweeesome blogg som jag vet du kommer att gilla

Allt är inte "bara logisk"

forska dig fram och kolla det som inte står först, livet handlar om osynliga saker som blir synliga när du har hittat det du letar efter.




Vaknade för inte så länge sen :)


Men va glad jag är idag :)


Inspirerad av Romantiken


Jag tänker för ofta på dig



I keep my eyes on you


Det är svårt att se personerna som de egentligen är, det är därför, enligt mig, ska man alltid vara försiktig och hålla sina ögon öppet. :)

Amazing kväll

Dance like anybody does...jag har slut på batteriet, sliten och trött..men hur glad som helst. Ikväll det var nog en av mina nästa utgång någonsin. Tjejkompisarna och jag drog hem till Sebbe, som vanligt hade han förfest och till och med efterfest men det gick inte vi på. Iaf jag har precis kommit hem med ett stort leende på läpparna. Vi hade tänk festa på Mobergs men det var helt död där så vi gick till Piren. Det var DÄR allt hände, det fanns hur mycket drag som helst, vi fick köa lite  men det gjorde inget för att vi visste att det skulle bli amazing. Jag hade nog aldrig sett så himla mycket folk där, det var nästan för mycket, eller var det? ;)Musiken kunde nog ha varit lite bättre, eftersom jag är en house gillare så tycker jag att det måste dunka men det var helt okej ändå med lite I LOVE ROCk n'ROLL..eller telegonkåt.

Fina  Jess spelade in några minuter på den underbara  kvällen vi har haft. Så bilder kommer upp lite senare, men videon kommer inte gå att lädda upp. Jag kommer förmodligen sova till kl 17.00 imorgon/idag måste verkligen villa ut. Söt Hanna är en underbar vän, jag ska till en stundenskiva om ca.2 veckor med tema : Vem var du i ditt tidigare liv, festen kommer att vara i någon lokal i gamla stan/stockholm, det ser jag faktiskt fram emot. Jag tror att jag kommer att vara en grekisk gudina, fina hanna tog tyg med sig idag så att jag kan göra nåt av det, så himla gulligt att hon tänker vad Jag kommer att ha på mig, utan henne det skulle nog ha gått åt helvete. Så imorgon kommer jag att pyssla med tygget, nål och symaskinen. Ni får ha det hysfad bra än så länge, hoppas era kväll var bra, roligt och mysigt. Nu ska jag sova. Pussss pusss hörs.


Nu kör vi!!!

TAGGA TAGGA, ikväll det blir party, tycker att detär lite tråkigt att sitta hemma, visst det kan vara skönt men jag vill hellre gå ut. Så ikväll det blir utgång med tjejerna, Jessi och Hanna. Det kommer att bli grym.
Pössss hörs senare.


Livet i romantik



Jess och jag Önskar er fina drömmar

Jess och jag Önskar er fina drömmar och tänk att det är 1 april..AKTA ER FÖR ALLA SKOJARE :P


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!