Vi hade besök hemma igår


  Jag  diskade och tog det lugnt igår, plöstligt ser jag nåt som flygger brevid mig och min kamera stod brevid..jag var bara tvungen att fota :) den bara kom hem till mig och rörde sig inte alls när jag fotade..jag har hört att det betyder tur när en fjäril kommer hem till en..sant? jag blev glad iaf :D


We like SOLEN !

Godmorgon alla fina !
Hoppas att det är bra med er?! Solen skinner och det lär ju va för hela dagen så varför stanna hemma? Om en liten stund kommer Jess o Ali o hämta mig, vi ska sola och ha det kul någonstans utanför staden, kallas MALMEN tror jag. Det lär ju va en mysigt stund med tjejerna. Vi ska grilla och tjocka oss, ojoj, VI ÄLSKAR MAT :D..
Jag kommer att försöka sova en stund för att jag jobbar nattpasset, jag kommer att döööö känns det som, men det är värt det !!! Hopppas ni får en like kul dag som jag kommer att ha !! Om du ska ute glöm inte o dricka mycket vatten och ha på dig solkrämskydd.  PUSS !

    
    huvudvärk... :/

Nån gång i Juni


I måndags på väg till jobbet

 
 Lite nördaktig men glad. :)


Yeeeaay


hihi köpte en jeansskjorta från Gina och en till  tröja gjort av en skön material i beige färg (finns inte med på bilden men är ungefär av samma material som den beiga sko längst upp) och de 2 vackra skor köpte jag nyss på nelly. It makes my day. :D

Underbar dag

Godmorgon sunshines
hoppas ni har haft fina drömmar. Igår kändes det som en väldigt lång dag, vi åkte till stockholm runt 1 och vi var lite trötta plus att det var hur varm som helst men bara på tanken att vi skulle ha det så bra höll oss vaken. Vi gjorde ansiktbehandling, man känner sig som en hel ny människa. Älskar att ta hand om mig. Efter det åkte vi in till T-centralen, och shoppade loss. Det var folk som trängde sig överallt, och massor som sprang hit och dit, jag känner mig lite yr efter såå pass mängd folk i ett och samma ställe. Men jag mådde bra ändå, vem mår inte bra av att shoppa? joo de som inte är modeintresserad, men jag är det!! Det är därför när jag köper nya saker, mår jag så otroligt bra:D. Efter allt röran i butiken gick vi o käka på kungshallen o vi skulle på bio och kolla på BAD teacher men vi var så trötta att vi åkte hem istället. Vi fick chansen att åka i de nya 2 våningars buss Nobina. hur bekväma som helst :D.


         
                   på väg hem lite trött men nöjd ändå !

Nya prylar

Jag älskar märke.. det är klart att jag inte behöver det tycker bara att det är OFTAST finare och att det bästa med det är att det är inte alla som kan ha det. Det är uppenbart att jag köper saker från h&m, gina och Zara men jag har en del saker som är lite dyrare. Just nu håller jag på att kolla en ring som jag har varit jätte förtjust i...men har inte bestämt mig om jag ska köpa den eller inte, men OM jag gör det så lär jag skriva om det på bloggen. Den tiden jag tar att betämma mig så kan jag försätta och dreggla på den. :D vad tycker ni ? 

                   ¤¤¤ Snygg Ring i Stål strl. 24mm ¤¤¤ GUCCI


Mot stockholm

Hej alla fina!!

hur är det med er ? Idag har jag hunnit göra en hel del saker. Jag vaknade upp kl 5 på morgonen men jag däckade på soffan rätt så tidigt. Känns som att jag har varit jätte osocial på jätte länge, man ägnar så mycket tid åt jobbet att jag är HELT SLUT plus att jag jobbar natt, betyder att jag måste verkligen sova hela dan för att kunna orka. Men jag är super glad igår natt, när jag jobbade fick jag göra ett skriftligt prov kl 3 på morgonen... jobbigt va? men jag klarade provet o fick alla rätt så nu har jag min delegering dvs. att jag får ett intyg att jag kan praktisera på en patient själv. Om en timme ska jag och mamma åka för att gå på nån SPA behandling, skööönt det kommer att vara. Juste glömde säga GLAD MIDSOMMAR allihoppa, jag firade inte det eftersom jag jobbade och var själv hemma aaa ja men det får bli bättre nästa år, hoppas jag. Ni får ha en toppen dag, äntligen lite sol så gå ut o enjoy. 
 
Ps: Idag nya bussar börja rulla mot stockholm 2 våningar jätte fina, hoppas man sitter bekvämt.

Puss

Tävla du med på Nelly

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Du kan nu tävla om en underbar resa till varmen, det är jätte enkel designa klänningen du tycker ser bra ut och så clickar du vidare det är jätte enkelt o du förlorar ingenting på det. Om du inte orka göra det eller även om du gör det, det skulle vara jätte snällt av er att rösta på  min klänning.  

Om du vill resta tryck på bilden :) tack i förhand puss på er! 


Höll ut

   

Ganska skön dag, jag har inte gjort så mycket mer än att ta det lugnt..regn kan vara rätt så mysigt.
Jag älskar och dricka te eller något varmt när det spöregnar ute och jag gillar att läsa en bok eller att baka. Idag drack jag varken te, läste ingen en bok o bakade inte heller,  det enda jag gjorde det var att sova och ta en lååånnggg dusch. Jag ska jobba natt imorgon betyder att jag måste vara vaken från 20.00 tills på 8.00 på morgonen, det sliter men jag gillar vad jag gör, så jag klagar inte.  Just nu sitter jag, beredd på att kolla filmen "Pirates of the Caribbean" sammtidigt  får jag in mig lite av de goda OREO kakor, mysigt.  


Stockholm i mitt hjärtat



UNDERBAR KVÄLL.. tillsammans med jennie och Hanna åkte vi limo hela natten i sveriges hjärtat, det var en underbar kväll som aldrig kommer att glömmas!!

Amazing helg på djurgården, med trevligt sällskap, god mat och många spännande/oväntat händelse


Jag älskar..

 
Jag älskar att ta det lugnt oc glida runt med mina närmast. En av de bästa uteserveringar  just nu är Åtellet :D


Jag kommer aldrig mer o se dem :'(

      

 
För knappt några veckor sedan väntade jag otålig på alla fina studenter, det var så himla mycket folk och man får en obeskrivilig känsla, jag vet inte vad jag ska känna..jag är både glad och ledsen. Jag kommer aldrig mer och se allihopa i skolan, det blev som en rutin att se alla o hälsa..glad för att de börjar en ny period av deras liv, det är över med gymnasie pluggandet, allt de har kämpar för är nu över..det är klart man kan träffas utanför men det är inte samma sak. Jag hoppas på det bästa och att de kommer att lyckas med deras "vuxna" liv. Snart är det min tur och jag grät ihjäl i år..kommer nog att gråta ännu mer. :) ser fram emot.

   
   Där var vi faktiskt lite rädda..de första som kom ut sprang asfort och de bara gick in i oss haha CRAZY TOWN
    
     Zlatana kom ut först från hennes Klass, hon såg strålande ut. U're gorgeous, önskar dig det bästa !! <3
  
     
      hur många tog studenten i år ?
   
    Det tog aldrig slut..
                    
                        Sööööt
       
       Liv, såååå gullig !!!
      
     Andrea och Hamed festar loss :D 
    
    Andrea, Oskar och Hamed :D

    
              Jag är stolt över dig gumman !!! <3
 
 de tre musketörerna

Jaaap då var det slut på rundan med studentflacket men men Andrea forsatt o dansa,,ingen kunde stoppa henne!!
Grattis igen gumman !! <3


Försvann men kom tillbaka :D

Hej alla fina, jätte ledsen för en dålig uppdatering, har faktiskt ingen ursäkt eftersom det är lov, jag har ägnat tiden åt att vila, sovit,jobbat och ha det kul. Det har hänt en del saker sen jag bloggade sist. Var på  min barndoms student och har varit på den grymaste slutskivan någonsin, jag har varit i stockholm festat aatans mycket, jag har gjort saker jag inte trodde att jag någonsin skulle göra aja ett vanligt liv antar jag :D
Men jag hoppas på att jag förbättrar mig med uppdatering och inte försvinner igen. Tack för att ni följer mig trots allt, det betyder oerhört mycket. puss på er.

Jag skålar för alla fina studenten som går ut i år!!! Grattis!


En kyss kan betyda mer än tusen ord !


Even when I close my eyes, I can feel u're breath


Plop Vaken


 I m like a ninja or a samuraj, hmm something like that.. :)


Livet leker och det gillar jag



Idag var det SISTA DAG och nu det är sommarlov, och det kan jag inte förstå, hur skönt som helst, det händer saker plöstligt utan och ha räknat med det, man bli överraskad, man har tråkigt hemma och så kommer det saker upp från ingenstans, ÄLSKAR sommar, livet och mina närmaste vänner. Imorgon komme jag att vara fotograf gå runt och fota alla som tar studenten i år. Asvarmt väder, kan det bli bättre än det? :)

Idag efter vi slutade i skolan gick hela min klass till parken åt skitmycket, solade och tog åretsförsta bad i havet. :). måste upp om några fåtals timmar och jag sitter framför datan och ler. Imorgon årets fest, slutskivan på Piren , ses där, hörs imorgon pöösssss.
                    
                    
                        Jaaaaaa, vi är överallt.. sprider kärlek och glädje :)


Fina och nya

     
härliga dagar, älskar livet och bara hänga med kompisar, idag kom jag hem runt 22.00 kollade lite posten och jag fick äntligen mina fina somriga örhänge, köpte också ett till skydd till iphonen hur glad som helst, en underbar slut på en underbar dag, SOMMARLOV !!


lite trött ju, men man kan inte begära mer en torsdags natt kl 2.15 på morgonen haha


Drop in

Jag har nu suttit i några timmar och börjat blogga på bloggen vi har som är en del av vår projekt arbete som vi kommer att ha i 3an. Ni får gärna ta lite tid och besöka den, jag blir glad om ni gör det.
         


Ont


 ont i ryggen tror jag kommer att få ryggskott igen :/


Allt är så lugnt ibland

       
                                                           Först var vi vid lommarbadet, mysigt.
Idag det var en så kallad onödig dag, vi var ett få tal som gick på lektion, vi fick kolla på en film som jag såg för 2 veckor sen, filmen var i svart vit och var 2 timmar lång, ingen lärare var där, så varför gick jag till skolan ??? JAAA för idag det var Min SISTA LATIN LEKTION någonsin !!! Har pluggat Latin i 2 år och det är inte lätt kan jag säga, så lycka till om du hade tänkt börja med det!!! Intressant var det, man lärde sig mycket men jag fick nog med det !!! Jag satt och översatt en hel text från Latin till Svenska i 3 Timmar, förstår ni ? 3 jävligaaa långa timmar plus att jag var färdig med det eftersom satt i helgen och gjorde det för att slippa sitta så länge men men men där ser man, vi gick genom alla grammatiska detaljer och struktur på meningar.. --' SSSÅÅÅ HIMLA SKÖNT att allt är bakom mig...Efter skolan hade jag tänkt skynda mig hem för att göra de sista uppgifterna jag har kvar men vet ni vad? Jag träffade Jess istället och CHILLADE !!!! livet rullar på och det är så härlligt att bara spendera tid, prata och skratta utan några bekyrmmer, härligt härligt. Kom hem för inte så länge sen och just nu kollar jag på TV, önskar att någon smsade och gjorde något spontant just nu men måste  tänka på skolan och hålla ut till avslutningen, längtar längtar. Lite shopping skulle inte skada faktiskt. Nämen puss på er !
                    
                                                            Älskar när hon bli fotat, så himla söt 
    
                     Sen gick vi till Societets parken, chips, kakor och läsk, nyttigt ;)


Äntligen på väg


 efter en hel dag plugg förtjäner jag lite luft, jag går nu hejdå :)


Dina läppar förtjäner det !


      
Det är soligt,varmt och skönt varför kan inte dina läppar vara lika färgglada som dina kläder? Jag tycker att färgen som är inne nu är Lila och organge, tycker att det sitter fintfint. Jag håller på att fixa mig för att gå ner till parken för att fira Sverige nationaldag med familjen, borde kanske ha haft blått eller gult på läpparna med det blev lilla :). Hoppas ni får en fin dag pusss på er alla !!!



Lugnt

           
Mår lite sisådär, ont i huvut och hela kroppen, känner mig som gubben i lådan plus att pluggande väntar otålig på mig. Hatar o vara en tjej ibland, men imorgon börjar en ny dag och ny möjligheter, imorgon kommer att allt bli bättre


Tvingas att vara utomhus

                    
                                                                                 bilden togs på Pelikan, snod från Jessi's blogg 

I veckan satt vi med fina Jessica och fikade, det var så himla varmt och så skönt att vi var bara tvungen att sitta utomhus, hur ärligt är inte det? Igår festade vi loss på piren, när vi redan från början hade bestämt oss att bara ta det lugnt och sitta någonstans, tydligen så blev det inte så, det slutade att vi träffade massor på klubben, skrattade och dansade en hel del. Det var så många där att man kunde knappt gå, härligt. Idag tänkte jag VERKLIGEN ta det lugnt, har lite ont i huvudet, fick en flaksa i huvud igår haha, kanske plugga lite och njuta av det sköna vädret. Hoppas ni får en finfin dag. Puss, hörs. 


Ali framför My Canon :D






roliga minner o lite roligt med kameran :)
 


Mysigt med vänner


Det var full med folk i lilla norrtan igår, det är en av anledningar om varför jag gillar The custom bike show men mitt huvud var inte där, jag satt nästa hela eftermiddan och pluggade, har några inlämningar kvar som jag vill gärna bli av med. Men man kan ju inte sitta inne hela dagen, så runt 21h00 Ali och jag möttes för att ta en liten promenad och ren (?!) luft. Vi gick runt i lite mer än en timme och pratade om allt, känns så himla skönt att ha såna vänner. Min kameran följde med och fångade riktiga bra bilder, Ali blev tvungen att plåta och hon lyckades utmärkt! 
       den 4 juni 2011
     
      
     
        
         


Sådana stunder som man inte glömmer bort !


Filip hade koll på köttet Anton var lite mer hmm osäker :D

Filip THE kockmästaren :D SKOJA INTE !

köttttt Fyfaaaan

BBQ party hem hos Jess, en kväll: hur lyckat som helst. Mycket matt o sköna stunder blev det !


Fina flickor : Frida, Jonna och Sandra.

Jess o Jacke

 Johanna, kämpade med hennes kött ;)

 coolingar

 nämen HEEEEEJ :D

fina sandra o Alicia <3

Efter vi tjockade oss som elefanter tog vi en stund för att röra på oss spela lite kubb o fotboll eller ja vissa av oss..på kvällen blev det en massa skratt med JAG HAR ALDRIG spelet, där fick veta en hel del, det var verkligen en asmysigt kväll som måste göras om. Tack klassen för en underbar kväll!


Jag älskar min mor

För lite mindre än en vecka sen tillbringade jag dagen med mamma och familjen för att fira morsdagen. Det finns ingenting bättre än att sitta runt ett bord äta god mat och prata om allt och ingenting. Jag älskar dig Mamma!


Hmmm gott, blir nästan sugen på en hamburgare igen :)

 Vackra blommor för en vacker mamma :D


Skulle göra mig lycklig i flera månader

Jeffrey Campbell - SkateJeffrey Campbell - Benched
Jag vill, jag vill, jag vill...De sticker verkligen ut och är,enligt mig, såååå fina. Jag tror verkligen inte att den till höger är obekvämt. Märke: Jeffrey campbell, kostar runt runt 1300kr.


glamourösa färger :)


Min fina kusin som bor i Schweiz köpte lite grejer som "sommar present" för mig och köpte en underbar, fräsch och hyfsad fin Rouge à lèvre, märke Yves Saint Laurent. Han vill att jag kommer och hämtar det själv, så nu måste jag åka till Schweiz haha nämen jag hoppas resan blir av.   Det är verkligen de bästa perioden att åka dit, händer så himla mycket där såsom..BBQ party, strandfester, roliga kompisar, ... Starbuck's, galet shopping allt jag önskar mig !! :D Ser fram emot.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!