Dressed in black


shoot


Kär i staden

 

On the train

 

Goddag, dagen började inte så bra, men drt kan bara bli bättre. Även förskyldningen kan inte stoppa mig från att ha kul inatt. Nu sitter jag på tåget och är framme vid14.00 :D

 

 


In love with Gold

Jag samlar på guld. I min garderob finns mer silvriga assesoarer, plagg och skor än något i guld, men på sistonde har jag utan märkt, börja köpa mer och mer guld aktiga saker. För att skydda min mobil har jag ett tjockt D&G fodral, har nydligen köpt en guldig klocka, har 16 cm glittriga klackar och en flashig rosa läppstift från Yves Saint Laurent, min allra favorit läppgodis som håller länge och som jag starkt rekomenderar att köpa. 

Afterparty på trägårn

Idag hämtade jag ut biljettterna till MTV efterfesten på trägård. Can't wait !

Guld halsband

För några veckor sedan, satt jag och firade med kära och nära en av de viktigaste dagar i mitt liv; Studenten. Jag fick massviss med presenter, och jag tackar alla som har rest enda till Sverige för att vara närvarande på min dag. Jag fick bland annat detta vackra halsband som jag länge velat men tog aldrig tag i att beställa en. Nu sitter den fint runt halsen med mitt namn på. Jag bara älskar den.

Packar


Älskar känslan att packa ner och tänka: "jag ska bort härifrån ett tag". Det jag gillar mest är bland annat att träffa nya människor, ha det roligt och bygga upp minner tillsammans med goa personer (jo, redan nu, försöker jag tala göteborska). Jag har i ett tidigare inlägg berättat att jag ska bort några dagar till Göteborg, en stad jag faktiskt aldrig varit i.  Anledning till att jag ska dit är att jag tänker stå och dansa på MTV WORLD STAGE oavsett om det är regnar eller snöar, för att sommar i Sverige ser inte riktigt lovande ut. Jag har dock lite beslutangåest, vad ska jag ta med mig? Jag har shoppat lite på veromoda, topshop, h&m, bikbok men jag har nog inga plagg som jag är kär i, men det får väl dugga.
Jag har inte kommit långt med packningen, springer runt och har nästan ingenting i. Imorgon jobbar jag från och med 08.00 på morgonen och slutar 21.00, jag kan tänka mig att jag kommer att rulla fram till sängen och kommer nog inte ha lust / ork att försätta packa. Det kommer att bli stressigt, får ta det som en utmaning...tummen upp.

MTV WORLD STAGE

Bokat och klart ! Jag har nu bokat allt som behövdes för att tillbringa en oförglömlig kväll i GÖTEBORG. Vi åker på torsdag den 21 juni. Har inte varit i den staden än men har bara hört possitiva kommentarer om Götet. Ser verkligen fram emot det. Konserten börjar 19.30 och slutat vid midnatt efter det har vi köpt afterparty på trägårn och kommer att festa och dansa vidare till kl 05.00 på morgonen. Det kommer att bli 4 korta dagar of madness... GÖTET HERE WE COME

Förra veckan outfit

Äger nu en Louis Vuitton damier.


Äntligen en delicatesse i mina händer

Vi har precis varit på la Durée, där de säljer äkta makaroner "macarons" jag har väntat i över ett år för den här stunden och känner mig överlycklig. För de som vill köpa makaroner så finns butiken i Östermalm, det är en väldig liten butik men som är extremt vacker. Rekommenderar verkligen att prova makaroner om ni inte gjort det.


La Durée here we come

Jag sitter just nu på bussen på väg till stan. Jag blev en liten suris igår efter vi stod framför la Durée och insåg att de hade hunnit stänga för cirka 25 minuter innan vi kom, så idag kommer vi att vandra runt köpa ytligare saker. Idag bär jag en alldeles ny svart klänning från Gina, den är lång bak och kort framme en sådan klänning som är väldigt efterfrågad. Jag kommer nog att lägga ut en bild på den lite senare.


En dag i soliga Stockholm, SHOPPING

Mina fötter skriker åt mig men jag kämpar mig vidare. Idag shoppade jag massor. Min kusin och jag tänkte stanna i Diplomat hotellet men det var fullbokad, kanske inte så smart att bara ta tag i det, i sista minuten? Så gick vi till Nobis hotellet men det var också fullbokad, så det ser ut som att vi måste pendla inatt också. Vi har haft en underbar varm dag, stämningen är på topp med alla studentflak som stormar in i stan. Vi har för övrigt varit på Louis vuitton butiken, Gucci, mulberry och massa andra. Vi längtade efter att få äta riktiga goda och äkta makaroner på la Durée, som har precis öppnat i Östermalm (grev turegatan 15), men vi hade där också lite otur eftersom det var stängd. Imorgon kommer vi att åka hit igen för att äta på la durée och köpa massor med skal för min ipad :) ser fram emot det. Snart sitter vi på bussen men först sitter vi och fikar på 7 eleven på Östermalm och vi orkar inte ta oss till bussen.

Jag är för övrigt ledsen för seg uppdatering. Hoppas ni haft en lika bra dag som jag haft. Kram


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!