Sånt som gör min dag

Jag är med på flera bolgat såsom statist, jones casting och några till. Idag fick jag ett brev som gjorde min dag, jag blev så hyfsad glad, de vill ha mig för ett filmprojekt, vi får se vad det blir. Kanske nåt kul att göra innan man åker bort.  



Hej Priscilla!

Jag har ett filmprojekt som jag tänkte starta igång nu i Juni.
Din medverkan kan eventuellt vara av stort intresse,
så jag tänkte checka läget här, se hur det ser ut med tillgänglighet osv.

Om det är så att du är nyfiken på samarbetet kan jag ge dig en större bild på produktionen.

Either way, have a good one!




Fina


Sommarens måste är så klart jeans short, det är ännu bättre om man får tag på en short med usa motiv, de tar dock snabbt slut. I veckan åker jag till stockholm på jakt. För hoppas att jag hittar de och att de passar. :)  


Äntligen köpt billjet

         
 Det hade dröjt lite, inna jag fick tag på ett biljet men nu har jag äntligen den i fickan, jajamen vem kommer att shaka loss på slutskivan med de bästa?? :D Det kommer att bli en grym kväll, säkert den galnaste hitttills. Stora förhoppningar för denna fest förväntas. Galet, Galet, Galet, inlägg och bilder kommer den 11 Juni :)


såhär lite trött bara


Sommarens fina

Klicka för att stänga fönstret
 idag köpte jag dessa fina örhänge idag, de kommer att sitta fint med en vit sjorta, jens short och lockigt hår ;)


Skynda skynda

Jag ska börja förberedda mig, borde ha träffat tjejerna för en timme och fem minuter sedan, men jag sitter här och gör några saker som måste göras såsom räkningar och kontoutdrag.. Nu bär det åt stan för att kolla runt om man hittar något för att kanske ha på sig ikväll, Hörs om några timmar pusss !!!

     


Jess i jag


Ali


Man kan alltid hitta ett sätt att ha kul på lektioner :)


En sådan dag i skolan


Glad?!


så här glad är man i skolan :) / Jessica


Älska o spändera tid med nära och kära !


En bild kan säga mycket mer en tusen ord !


En tysk i Norrtälje


Stephan bodde hem hos mig 1 vecka, han åkte imorse. Det var hur kul som helst och vi skrattade hela tiden.Hoppas han gillade sverige och vill komma tillbaka. Ska man åka till tyskland och hälsa på nästa år ? :)


 
Fin och mysigt kväll vid kärleksudden


Härligt kväll


 
 
 
 


Orientering


 
 
 


Vackra Tjejer



Naturen är vacker

 
 

 


Nånstans bland mygor och insekter


 
 
 mili hittade sin halva apelsin !


Det är skoj framför kameran

En liten sisådär tråkigt eftermiddag som plöstligt blev roligt när man hamnar framför kameran.


 Anton
 
 
 
 
 Jessica och Klein


Godnatt alla fina


Tyskland kom hem till mig :)

En jätte söt tysk kille kommer att stanna hem hos mig en hel vecka. Han kom idag och allt känns så bra, hoppas han känner likadant, imorgon börjar en jobbig vecka med mycket plugg men det kommer inte att störas, tänker ändå ha kul  med honom och försöka hitta på massor. Det kommer att bli en spännande vecka, hoppas vädret är lika bra som humöret.

Moskeen var nära


I rött, Fina Matilda.
 Häromdan gick vi, med klassen till en moskee som ligger i stockholms hjärtat. Vi, tjejer fick bära en fin kappa dessutom så fick vi välja färg hur bra är inte det? Haa nää men tyckte att det passade alla !! och det var rätt mysigt att gå runt i strumpor o skönna kläder.

Lyxigt ;)

 Hanna/ Alicia

 Jonna

 Matilda


Beroende av High Heels


Jag höll på att städa häromdan, tog ut allt från garderoben och så gick jag genom alla klackar jag har. Ni kanske redan har märkt att jag BARA älskar high heels här är mina favoriter. Jag hade visst glöm några av de, men jaaa svårt att hålla koll när man bara köper och köper. :)   


Beställning från Hong kong check !

Jag beställde skal till min iphone 4 för ca 2 veckor sedan och det har äntligen kommit. Jag är så hyfsad glad, just nu har jag den vita på mobilen. kommer bytta ikväll men vill beställa en på Louis vuitton men då måste de tillverka det speciellt, vi får se ! nu ska jag hem förberedda mig inför festande ikväll pusss, hörs !!

GODNATT


lite för ljust, för tidigt !


OJ redan kl 4


tiden går för fort kommer aldrig o tröttna att säga det däremot tar töttheten över dags att gå till sängen.


NY projekt på G, en till blogg !!!

Kalla mih natthuggla, vampyr eller zombie..JO jag är fortfarande vaken. Jag har pluggat sedan kl 18.00 och har inte hens hunnit få in mig mat :/ men det gör inget jag är inte hungrig anyway. Jag ser solen gå upp och har nästan blivit färdig med en ny projekt. Skaffa en blogg, Rädda indien! Jag kommer så klart försätta med Prisy som är min dagliga blogg men jag kommer även blogga på en annan blogg TRYCK HÄR för att se, även 8 andra personer kommer att blogga, det är vår projekt arbete för 3an. Bloggen kommer att aktiveras vecka 23 men jag tror nog att några inlägg kommer då och då. Hoppas ni följer den, kommentera gärna och kom gärna med förslag. Hoppas ni gillar den. Puss på er, hoppas ni sover gott !!


                  


Under the coconut tree, u be chilling with me ;)


Plugget kan vara mysigt !



Just nu sitter jag och pluggat om Evolutionen, min syster är på besök och har gjort den godaste paj jag någonsin har ätit. Det är så mycket jag måste hinna innan vi börjar sommarlovet men man ska kunna ta det lugnt ibland. Skönt att börja 14.20 idag, fick sova länge och vila ut ordentligt. Nu måste jag försätta med plugget. Ha en bra Kväll, Hörs senare puss på er!!


A break time !

Skönt med lite roligt sällskap! Andrea är på väg hem till mig, jag fryser, tror att jag håller på att bli sjuk. Hoppas det blir bättre!!!


vilken mysigt och oförväntat kväll det blev!! Andy kom hem till mig och vi satt och pratade om livet åt god mat och kollade hela kvällen på den klassiska Pirates of Caribbean: svarta pärlans förbannelse. Hon har precis dragit och tackar henne för en oförglömmligt kväll!!


När trötthet tar över.


 Jag är så himla trött, har ständigt ont i huvudet och sover dåligt. Ogillar det dåliga vädret vi har nu! Hoppas ni har det bättre!! 


My new gadget


Jag har väntar länge men den har äntligen kommit, min LV födral för min iphone4. Jag bara älskar den och kommer att ha den med mig överallt :)


Drömmen


Vilka ska man köpa ?


ingenting är omöjligt


Oskärp på Piren en Lördag kväll


       Golvet dunkade förmycket för att det skulle bli skärp ;)


Förfest på Piren




Jessica i blickfånget. HavsPiren

Konsert

Livet bara går och varje dag bygger man upp nya oförglömmiga stunder med underbara människor runt omkring sig. Igår var Petter på Besök på Mobergs, han gav en otrolig bra konsert!! Fullt med folk, svettiga dråppar och dunkade musik, en förjävligt bra konsert blev det!!!Innan konserten var Jessica och jag på Piren och förfestade där sedan försatt vi dansa på mobergs dansgolv, efter petter konsert mötte vi några kompisar och försätt efterfesta på piren, så det blev en hel del fram och tillbaka !!! Man har aldrig tråkigt med bra sällskap och igår var en av de bästa kvällarna ever ! 


Feel like an angel


Jag passade på och köpte några nya prylar. Dessa fina örhänge köptes på Ur & Pen. Skjortan som inte syns så mycket är köpt på Bik Bok.

Makes me feel good

I fredags vandrade jag mitt i stockholm hjärtat, efter ha varit på kursen som personlig assistent i Danderyd Sjukhus. Även med lite regn kändes allt så bra. Gick in på TopShop och provade en klänning som ropade på mig. Den satt perfekt och tror att den är värd priset.


Värd. 800 kr :) jag mådde otroligt bra av att shoppa hela dagen. Helt otroligt!


ALLA KVINNOR BORDE HA..

ALLA KVINNOR BORDE HA MINST ETT PAR HÖGA KLACKAR I SIN GARDEROB !!! Jag tycker att det borde förbjudas att inte ha några alls, jag har dock ingenting emot tyggskor. Jag tycker bara att platta skor är så tråkiga och de gör att man ser "bajs" ut, visst de är hur bekväma som helst men klackar är snyggare.


 Min tips på vart du kan köpa fina och högaklckar är Nelly.com eller Topshop ;)


dream away


Ses i dimman ;)


Valborg

Fin lördag, tillsammans med familjen hade vi en så kallad försenad påsk "fin middag" så jag var hos min syster hela eftermiddag. Hon lyckas alltid laga obekrivilig god mat och en magnifik dekoration som hon själv gör. Efter det blev det förkrök med sköna människor och sedan >Directen the club and rock all night long<< i mysiga lilla Piren.





Laseine väska

Jag kom hem för en stund sedan har jobbat natt (22h-08h) känner mig inte alls trött trots att jag sov ca 3 timmar om inte mindre. Natten har varit ganska lugn. Öppnar dörren till mitt rum och då ser jag en underbar kartong påse där det såtr New York City på kollar in i den och så ser jag en underbar röd Laseine väska. Hur glad blir man inte då ?? Dagen kunde inte börja bättre än det. Väskan är en present från min morbror som kom igår från Paris och köpte denna underbara väska. :).
     
    
    
   

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!