vad glad man var!!

Man blev så glad med tanken att solen var äntligen här ..näämen idag bestämde snön att sverige hade fått nog med sol och Jaaaaa snön kom för att störa >igen<. Hoppas att imorgon det blir bättre väder.

Snart ska man hoppa in i sängen spela lite Nintendo DS.. och läsa en översatt fransk bok som jag beställde till statsbiblioteken för några veckor sedan ( L'ombre du vent heter den hihi) och därefter sova. 
 
Natti Natti !



                     

More more pictures


Mer bilder


Sunshine

Älskar dagar där solen är närvaro, älskar när solstrålarna värmer upp min kropp.. Vad glad man bli asså ! Som jag skrev igår, jag har äntligen fått bilderna från The vår Shoot 2010 och tänkte lägga ut några. Efter det måste jag sätta igång med plugget..imorgon ett latin prov väntar på mig. Ha en fin dag.  *Pussar

          
          
                    
                      Med Barbara
                    
                    Med Alexander
                   
                     En till med Alexander


Shooting vår 2010


            

Yeah yeah har äntligen fått mina bilder från Foto Shooting som vi gjorde under påsklovet
Jag kommer snart att lägga ut bilderna men nu ska jag umgås lite med familjen o kolla på
en film. Ha det så bra pussar <3


Foto Shoot Vinter 2008


Kollar vad man hittar =)

Jag har hittat lite blandat bilder och från Schweiz som jag tänkte dela lite med er <3 
 

i åland med mina sötisar <3


I stockholm lite paparazzi bilder? Vet ej vem som har tagit den


Laetiticia o jag i Schweiz

 
Ilich på en model Shoot =)


Lite ego


Sunshine

hej mina söta läsare
hej sunshine..

Idag har vi äntligen haft sol och varme. Det är i sådana stunder man tänker att kanske en dag det kommer att bli varmare i Sverige att vi äntligen inte kommer att behöva jackor.
Det vore perfekt om vi hade en vecka lov till, men jag tänker inte klaga eftersom idag var jag hemma o hade distansdag. Jessica åkte nyss hem, mysigt det var att prata om livet och om vår kärleksliv som by the way går hela tiden upp och ner =/. Imorgon börjar vi med skolan igen =/ och har jätte mycket att göra, får nästan panik. Så jag ska gå och plugga nu.

Pussar <3

Påsklovet..


                        



Bonsoir..

Innan påsklovet tänkte jag yes jag kommer att ha en hel vecka på mig för att upptadera min blogg som man borde jag men gissa vem som inte har varit in på bloggen sen  1 vecka och 1 dag ? Yes..det är väl jag så jag ber om förlåt för de som "brukar" läsa min blogg. Jag har varit ganska fullt upp den här veckan. Jag hade planerat att jag skulle plugga men det blev istället en massor med ändring i mina planer.

Jag antar att om jag skriver för mycket uttråkar jag läsaren ? så jag ska bara berätta att den här veckan har varit fullt med överraskningar. Har haft besök från Schweiz och gjorde våren FOTO SHOOTING i torsdags.längtar att se de. Ni kommer så klart att se några bilder på bloggen. Nu ska jag gå och kolla lite på tv.

God natt /  Bonne nuit

Hugs Prisy


Här kommer lite bilder från påsklovet

                     

                     


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!