Ensam hemma..eller inte :)


Massor med choklad runt munnen :)
Efter 3 timmars latin så lovar jag att vem som helst får hjärnslepp...Jag kom iaf tidigt hemma idag, mamma skulle bort inatt så hann bara se henne en kort stund. Jag har kollat på ett serie och villat lite. För en halv timme sen började jag röra på mig och baka goda goda saker, eftersom fina Jess kommer att sova över ikväll, men först skulle hon på bio och kolla på I am number four ( som är en rikig bra film enligt mig). Hon borde nog komma snart. Planer för ikväll ? JAaaa, sitta och bli tjock alltså  mysa, jag har precis blivit färdig med bakelsen..Som vanligt blev det en kladdkaka, men när jag tog ut den så var det bra men inte tillräckligt kladdigt för min smak...så vet ni vad? Fram med kakao mjöl och ägg så gjorde jag en till, så det blev två kladdkakor!! Om den här inte bli som jag vill då jäävlar Haha. 
Jag hade tänk äta pizza ( tanken slår mig ofta eftersom pizzerian är andra sidan gatan, tur för mig, eller? haha)
Det kommer att bli jätte roligt och mysigt ikväll känner jag. Än så länge bjuder jag på kladdkaka och bilder ;) 
Pööösssss 





Gissa vad jag fick ?

ONT I HELA KROPPEN, det är så jag känner mig just nu. Hade idrott igår och bestämde tillsammans med Mili och hanna att vi skulle vara duktiga och gympa idag med. Så hög musik och hög tempo var på gång idag. Jag var så himla trött efter gympa passet att jag råkade somna 10 minuter på naturkunskap lektion. ´Men jag är rätt så glad att jag fick träningsverk, det betyder och jag tränade hård eller att jag är hel otränad. Men något som jag blev hyfsad glad över är at jag fick ett sms om att jag packetet med grejer jag hade beställd häromdan.
Jag fick mina hyper duper fina 15 cm högklack med ett par "glasögon", tyvärr fick jag inte tröjan och är ganska ledsen över det, har letat efter en sådan tröja på jätte länge och lyckades hitta den men otur för mig så fanns det inga på lager längre eller något blev fel iallafall. Ledsen ledsen men jag fick mina skor och det är en obeskrivlig känsla av glädje. Jag kommer förmodligen att ha de på mig imorgon :) . Jag glömde nämna att jag och hanna gick ner på stan och köpte marabou choklad efter skolan, man kan inte vara så duktiga att man står emot chokladen, inte jag iaf.


En del av mitt liv, en del av allas liv

Vänner är så viktigt, det påverkar ens liv oavsett vilket språk man pratar eller vart man kommer ifrån.
 
Mili och jag :P


Snow's back

Här sitter man och kollar genom fönstret och vad ser man ? JAaaaa det snöar igen, jag som var så glad att allt började försvinna men tydligen så vill inte snön försvinna, varför kan man inte ha samma vädret som t.ex. spanien??! Kan ni tänka er..en jätte kall drink gjord bara av frukt, bad kläder på sig och ligga i sanden medan man känner hur varma strålar mötter kroppen..längtar längtar, men tills dess så kan man alltid drömma sig bort!

                               


Lite shopping inför våren


Jag har nu suttit och kollar genom nellys hemsida, man kan verkligan allt hitta där. Passa på just nu de har fri frakt och dessutom så får man nelly första katalog utan extra kosnad


Laissons-nous emporter par nos rêves les plus fous


Dagens ego bilder




Ny ring


Från chile


Härligt dag

Vilken mysig dag!!!! Jag vaknade runt 6.50 men när jag kollar på mobilen så var det 7.50 kollade på kolckan som är i köket igen så var det 6.50 .-...JUSTE vi har ändrat tiden <IGEN> jag tycker att det är bara förvirrande!! Men iaf jag vaknade ovanligt tidigt, jag gjorde inte så mycket mer än att läsa en fransk bok som är jätte spännande hittills. På eftermiddag var jag bjuden hem till min syster som har precis kommit tillbaka till Sverige !! Hon och hennes make var på semester 1 månad i chile. De var så himla bruna, tillsammans med andrea familj åt vi god middag och kollade på bilderna dem hade gjort, det var så himla fin. Jag fick dessutom en jätte fin ring och gryma accesoarer.  Jag har inte gjort så mycket mer än det.
I fredags hade jag ett jobbintervju som gick hur bra som helst, fick jobbet på direkten som personlig assistent. Vecka som kommer, skall jag besöka personen som jag kommer att ta hand om, hur kul är inte det?!?
Vi får se vad som kommer att hända denna vecka, har massor att göra i skolan som vanligt men just nu sitter jag och kollar på pensionärs jävlar, håller på att gärva ihjäl mig. Vi hörs pöss pöss

Bio Tonight

Snart bär det åt Stockholms hjärta för att gå på bio och kolla på?!
Hoppas det går bra filmer, har verkligen inte lust att se på en film som
inte är värt att kolla på. Igår gick jag ut och festade med finna Andrea, det
var helt galet, jag älskar löningshelger, de är så gryma. Fler inlägg kommer om att senare.
Pössss så länge

SF Bio

I söndags

            
       lite crazy som det brukar vara hem hos mig ^^ 
     
Jag har ni varit en hel veckan ensam hemma, så förra veckan passade jag på att bjöda några tjej vänner hemma. Det blev inte så många som jag trodde det skulle bli, men en otrolig och mysig eftermiddag/kväll blev det iallafall.
Vi åt middag, och jag duckade bordet fint. Tjejerna hade tagit med sig det man gillar mest; GODIS, men tänkte även vara nyttig och tog också med sig massor med frukt. Det saknades lite mjölk, smör och sådana saker hem hos mig så vi gick ner och handlade. När vi kom hem började vi plugga eftersom dagen efter hade vi ett ganska stort naturkunskap prov. Jag älskar och spändera tid med mina tjejer, prata om allt och ingenting och bara "vara"!!! Vi har börjat planera vår resa tillsammans och vi vet inte riktig hur det kommer att bli, men jag ser fram emot att det ska bli sommar... än så länge så älskar jag/vi hemmakvällar

     
     
      skål till våra vänskap


stackan


Haha garvade ihjäl mig när jag såg det.


Ingen liten skillnad


Jag kikade runt några bilder på nätet och hittade den här. Det är verkligen en stor skillnad tycker jag, men hon är ändå jätte gullig


Äntligen lite värme


Bilden togs på Piren, för några månader sedan.

Man mår så himla bra när solen är uppe och att man kan gå runt utan att frysa, jaa de känslorna hade jag idag. Allt kändes så bra, ett leende fanns på mitt ansikte hela dagen. Det har varit en toppen dag!!!!! Det är bara så tråkigt att smärtan i ryggen inte vill gå över, men det struntar man verkligen i när det var en så pass fin dag.

Vaken ,vaken

Nu har jag städat runt hela lägenheten, jag vet "vanliga" personer bruka sova nu men ja, jag städade medan alla sov. Imorgon det är en ganska lång dag som väntar på mig, jag har en del saker att göra på banken och ringa ryanair. Jag har pluggat i flera timmar och det känns ganska skönt att lämna in ett skoluppgift bland tio tusen men en sak mindre att göra iallafall. Det kommer att bli en mysig kväll imorgon, eftersom jag hade tänkt beställa pizza, (finns verkligen ingenting hemma just nu) och kolla på Spartacus med en kompis som kommer att sova över. Enligt mig så är Spartacus en av dem bästa serie ever, en massa vältränat män som brottar mot varandra och massa kärlek. =)
Undra om jag kommer börja hinna läsa den nya boken jag lånade på biblioteket idag, men det hoppas jag.


Helt galet


Jag höll på att lära mig lite nya saker på guitaren och hittade den här gryma killen, helt galet !!!
Proffsig måste man vara för att kunna spela 2 guitar sammtidigt

Älskar måndagar..ibland

Just nu sitter jag i klassrummet och har precis skrivit naturkunskapet provet...det gick inte såsom jag hade tänkt att det skulle gå men det är saker som händer när man t.ex har suttit upp hela natten och haft det kul med tjejkompisarna. Men man lever bara en gång så det var enligt mig värt det.
Jag har efter det här provet inga lektioner kvar så jag ska gå och äta nu och sen bär det åt hemmet igen :).

Party over and over again :)


Vilken underbar helg det var i lördags gick vi till piren..det var dags att shaka loss igen, så himla härligt känsla...bilden togs lite innan vi gick ut och kommer från Jessicas blogg. =)

Älskar skolan !!




Inser ni att det är nu allt händer, vår "bästa minner" vi kommer att minnas när vi är 60-70 år gamla byggs upp nu ???? Jag har chansen att dela dessa minner med underbara människor varje dag!!


Underbara samt fina människor

Anton som försöker koncentrera sig på lektionerna, lyckades han tror ni ?? =)

trots att jag ser jätte konstig ut på bilden, älskar jag den för att jag är med Mili <3

Fina flickor ´, fina leende !!

 VIll du ha bråk ? hihi så himla gullig


För att inte alla bilder behöver vara perfekta, men ni som är i den är det !!

ska vi till kiorren ??


heeeeeelooowww :)


Förra veckan

Förra veckan var en hel och lugn vecka jag hann med lite saker och hade as usual jätte roligt på lektionerna.

fast innan skolan fotade jag..soluppgången

Fördelen att gå och lägga sig runt 4-5 på morgonen är att man får se en underbar soluppgång !!


Lite senare under dagen satt jag och satt igång med plugget :) // hälsosamt vecka gick lagom bra...


Elena Kuznetsova


Där är hon :)

Elena Kuznetsova är en av mina favorit fotografer, hon kan verkligen fånga känslor i en bild och hennes bilder är fruktansvärda fina. Jag bara älskar hennes bilder.

                  

                               
                             


Elena Kuznetsova

Elena Kuznetsova är en av mina favorit fotograf, hon vet verkligen hur man tar fram modelerna och lyckas fånga starka känslor. Jag bara älskar hennes foto.


Ny artist " Bastian Baker"

Bastien Baker är en kille som bor Lausanne det är samma stad som jag bodde när jag var i Schweiz. Han föddes den 20may 1991 och han har höllt på med musiken i många år och har nu släppt hans första single som heter LUCKY. Han skickade ett mail  för inte så länge sen med länken där man kunde ladda ner hans låt, helt gratis. Jag tycker väldigt mycket om låten, hoppas ni också gör det!!

Det hans skrev :

Hi!

as you may know, my first single has just come out! and it's available in free download for a week yet!! The song's titled "lucky" and my new stage name is "Bastian Baker". because it's my first song, and because of the fact that i'm not famous at all, the best way to do advertising is to inform everyone and ask them to talk about it a lot! then i would find it great if you could maybe go and listen to the track, to give me a short feedback? and if you think "lucky" is a good song, why wouldn't you share the link on your facebook wall, and tell your friends and family about it? it would be a big help.
by the way I inform you that i'll make my first gig of the year on the main stage at Caprices Festival (Crans-Montana, switzerland) on the 8th of April, just before Julian Peretta and AYO, 2 world famous artist :D
I hope i didn't annoy you ;) and wish you a good week!!
++ bastien



              
               LUCKY hans första låt. 
               http://soundcloud.com/bastianbaker -->free download of the single "lucky"


              Även en annan låt han har gjort : Colorful Hospital
    

Bakelse


Jag älskar att baka, och gjorde det i veckan. En vanlig muffin med choklad sås..MUMS :P


Souvenir

               
Det jag gillar mest med bilder det är att man brukar alltid ha dem kvar någonstans, jag bli så hyfsad glad när jag minns allt som har hänt, bara på att kolla på en bild kan jag komma ihåg massor och massor med känslor kommer upp. Synd att man inte kan gå tillbaka och uppleva vissa stunder.


Kommer ni ihåg tjejer?



Kan inte stå emot

Jag hade tänk "äta nyttig" i veckan. Det gick ganska bra på måndag och tisdag, men idag det gick inte alls. Min kropp skrek GE MIG SOCKER..jag är verkligen beroende av socker och vill stå emot men det går bara inte. Lunchen i skolan var inte den godaste vi brukar få så Emilia, Sharon och jag gick till coop för att köpa lite grejen och vi kom ut med glass och andra onyttiga saker som vi åt på lektionen, kortsammanfattat så har jag ätit tillräckligt med socker för resten av veckan eller kanske månaden ?!? Det värsta är att det finns glass kvar i skolan och vi kommer antaglien äta mer imorgon..Det får blir vad det blir då..alltså BIG MAMMA 3 summer 2011 haha.

   

Wille, kommer du ihåg?

     
Kommer du ihåg: när vi började fotokursen tillsammans, och när vi fick våra allra första skoluppgift tillsammans ? Jag minns den !! och inte bara det jag har minner från den dagen. Det är då allt började, efter den dagen kunde inte vi vara utan varandra..kommer du ihåg att vi fotade runt och sen bjöd jag på en snabb fika och efter det gick vi till biblan. Jag saknar dig !!
                           


Canon

Det är ganska många som har undrat med vilken kamera jag fotar. Så jag tänkte göra ett snabbt inlägg om min fina Canon kamera. Modellen heter Canon D1000 och den finns lite överallt den kostar runt 4000-5000 och även lite billigare tror jag. Det är en simpel nybörjare kamera och jätte lätt att använda, så jag kan bara rekommendera den, för att jag är väldigt nöjd med den. Det enda nackdelen med en systemkamera är att den tar ganska mycket plats och man kan inte ha den på t.ex. fester å andra sidan så brukar man ha digitalkameror om man vill fota på en fest. En bra digital kamera jag vet är samsung NX100.



Den lilla jag idag



Dagens outfit


                              
Jag älskar shorts och jag tyckte förr att allt som gick över midjan var obekvämt men nu trivs jag med det och tycker att det är en måste i garderoben. Dem har kommer från nån butik i Miami. Men det finns säkert att hitta på
  Zara eller H&M :)
                                         

utegång+ kläder = panik!

Om du är en tjej och kommer att gå ut så kommer du förmodligen ha samma problem som dem flesta tjejer möter; VAD SKA JAG HA PÅ MIG?!" haha Det måste alltid vara "det perfekta" plagg, dem flesta går runt och tänker åtminstone vad dem kommer att ha på sig dagen efter. Jag är en sådan som brukar improvisera men jag har nu funderat vad jag kommer att ha på mig på fredag?! Det konstiga är att det är bara onsdag och att det är jätte mycket tid kvar, jag har suttit i några timmar och sytt ihop ett plagg som jag kommer att använda imorgon men jag har faktiskt ingen aning om vad jag kommer att ha på mig på fredag.


Klackbärare


Jag höll på att kolla skor på nätet och hittade det här. Själv älskar jag högaklackar och ha bara det i garderoben men jag skulle nog aldrig kunna ha på mig likadana skor som på bilden. För det första är insekter inte "fina" och de är obehaliga enligt mig, jag börjar alltid tänka på att dem kommer krypa på hela min kropp och usch nej tack säger jag bara.


Under natten...


 
Som vanligt sitter jag framför tvn och datoren mitt på natten när dem flesta brukar ligga skönt och varmt i sina sängar, det är dock ganska logisk eftersom 3 på natten är en tid där man sover. Men det gör inte jag, varför? Det vet jag inte , men som jag alltid säger tiden går forfort och man har förmycket saker att hinna med.


Tänk dig om


Paella time !!

Familjträff i lördag!!! Mamma lagader Paella, det var hur gott som helst.!!!


 


Mysigt med en fika

 


Lördags


I lördags var Både jess och jag på Piren festade ihjäl till kl 3. Bra musik och trevligt sällskap
Tack för allt baby ! <3


Galnar nätter

Det har varit en underbar helg, i fredags hade vi "tjejerna" mysigt hem hos Matilda. Vi lyssnade på skönt musik och började tagga inför kvällen. Som vanligt blev det mobergs, denna helg var en liten "ovanlig" fredag eftersom dem hade White dresscode, så alla hade något vitt på sig, jätte roligt var det. Musiken var på toppen, dunkade som den har aldrig gjort det förr och slutet blev det ballong regn. Att göras om säger jag !


  Hela gänget
bild
bild


Louis Vuitton Nails



 
Jag har gjort allt för hand med en jättetun pencil och mycket tålamod. Jag har tyvärr ingen hemligt sätt att göra det här..Jag sitter och rittar själv. Det jag rekommenderar är att ta fram en bild av det du vill göra på dina naglar och därefter försöka rita det själv med nagellack.

Mitt bästa råd för att lyckas göra såna naglar  är : Hitta alltid ett sätt att lägga handen på någonting stabilt för att minska skakningen, du måste ha tid och mycket tålamod,va inte rädd att försöka och ta fram YOUR IMAGINATION, lycka till.


Ny katergori

här kommer jag att lägga upp bilder på naglar som jag har själv målad men även visa hur man gör. Hoppas att det kommer att ge dig fler ideer och hjälpa dig att ha orginella och coola naglar.

Jag älskar presenter


Jag  får alltid så fina presenter av min Kusin <3
När han var i Sverige för besök åkte vi till stockholm, vi shoppade loss och så gick han inne på en butik och överraskade mig med en liten present..den här är bara en bland alla presenter jag har fått från honom, han är så snäll, det är världens bästa kusinen !!!

Plugg plugg plugg

Just nu sitter jag och pluggar, ingent ovanligt haha,


Hur skönt som helst att sitta att plugga, äta lite choklad och dricka varmt te ^^
Jag håller på att plugga religion om kvinnans ställning inom kristendomen..det är sjukt hur vi har alltid varit "mindre" värda än män blir lite irriterad över det men det är så intressant med religion.


Try to remember


Keep believing !!

Back to the start...



Sportlov/filmkvällar kom tillbaka

Jaaaa, jag saknar dig, varför gick det så fort??!?
För en konstig anledning bloggade inte jag mycket under sportlovet, jag ska inte säga att jag inte hann för att det skulle inte vara sant. Jag sov bort alla dagar och hade jätte mysiga filmkvällar, jag var på den andra lägenheten som jag fick låna ut och bara kopplade av, skönt va?

Det här var i lördags, då finna Jessica kom tillbaka till Sverige, vi struntade i att gå och festa för första gången. Vi hade istället en jätte mystjejkväll. Andrea var så klart med och vi åkte ner till Hemmakväll och hyrde en Skräckis, köpte massor med onyttiga grejer såsom godis,cola,chips,popcorn,kex, jaa ni förstod, vi satt på DVDN, tände på levande ljus och hade filtar på oss, efter det var vi redo att vara rädda och att bli tjocka ^^. Det kunde inte ha blivit bättre.. 
                                   
Filmen vi tog hette the Boogeyman 3, den var inte den bästa skräckfilm jag har sett men den funkade, rätt bra ändå.
Det handlar om en tjej som bor på en campus någonstans i usa och en mytt om spöken som finns i garderoben och undersängen som bara väntar att du ska tro på att han finns och vara rädd så kommer han. Tjejen  såg honom och är säker på att han finns på riktig, alla
tror på att hon håller på att bli galen och ser saker som inte finns som inte händer... ( japp om ni vill veta hur det slutar så får ni kolla på den :) )
 
Sa jag att vi hade köpte lite Godis ? Tror att jag ljög isåfall ^^

Mycket mycket skräpmat


Ser hon rädd ut? HAHA filmen hade inte ens börjat ^^

Såg också lite rädd ut, tycker ni inte det? :)


Dagens outfit

Jag har suttit i flera timmar och försök sätta igång med plugget men det har inte gått så bra..Jag hade tänk lägga ut dagens outfit men hann inte att fota det jag hade på mig idag, väldigt synd eftersom jag tyckte att det såg väldigt somrigt ut. 

Idag hade jag på mig chill-byxor, (enfärgad som jag länge har letat efter), köpt på H&M
En jätte fin svart topp från Schweiz
En guld leopard ring ( en av mina favoriter) köpt på Bikbok
High Heels (från nelly) :)

Hopppas att det blir varmare snart, då kommer jag att shoppa loss och verkligen ta fram den lilla fashionista som finns i mig ;).

MANY LANGUAGES..

English:
I found now the way to translate my blog in other language. So you can almost understand what I write here.. no matter where you come from and what language you speak,. It's not a perfekt translation but it's at least better than  a completely foreign language. Have a nice morning. Best regards
You just have to choose your language in the box on the left. ( GOOGLE translater)

French:
J'ai maintenant trouvé le moyen de traduire mon blog en d'autre langue. Comme ca vous pourrez comprendre ce que j'écris ici...de n'importe que tu viennes et quelle langues tu parles. Ce n'est pas une traduction parfaite mais c'est au moin mieu qu une langue totalement étrangère. Bonne matinée. Mes salutations
Pour choisir la langue que vous voulez vous avez juste besoin de choisir la langue désirée dans l'onglet à gauche Google-translater.

*J'ai essayer de traduire en francais et c'est vraiment une traduction approximative, moi-même j'ai eu de la peine à comprendre puisque google-translater ne fait pas l'inversement de phrase, il traduit mot par mot et un mot peux avoir différente signification que google ne prends pas en compte*


Få mer saker ut av livet med ett leende


... Long gone and moved on


Vila ett ord som försvinner om några timmar

Om mindre än 4 timmar måste jag "upp" eller börja plocka ihop böckerna för att lovet är slut. Det har varit ett underbart vilo-lov. Jag har bara varit hemma, tagit det lugnt och sovit som jag aldrig har gjort förr.
Det är första gång på länge att jag inte var ute och festa, riktig skön att ha filmkväll med underbara människor istället, må jag säga !! Idag måndag börjar verkligheten igen. Lite skönt att börja skolan ändå trots att sömnen sjuts upp hela tiden.. Är det ens värst att sova nu, tro? Näää tänkte vara uppe hela natten eller ja det som är kvar av natten.

No doubt, I keep going


Trust is not the word u can use in this world



I get a flat...for a while

Min syster har åkt bort på semester och kommer att vara borta ganska länge, jag fick nycklarna till hennes lägenhet. < YEAAAY >Så jag ska nog flytta över till hennes fina lägenhet ett litet tag. För att inte känna mig så ensam skulle andrea sova över någon dag, det kommer att bli skoj !!! Hon sov över hos mig inatt vi pratade tills våra ögonlock ville inte upp igen <haha> Sååå underbar att ha en vän som bor nära och behöver inte passa efter bussar. Dessutom är hon en så Fin person att jag bara älskar henne <3
Tack för att du gör min vardag mindre tråkigare :)


livet i svart/vit


BLEV PLÖSTLIGT INSPIRERAD AV SVÅRT O VITT





Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!