Summer outfit

SItter och bläddrar genom alla bilder jag har haft sedan jag äger en dator och jag har bara hunnit se ett fåtal albums, sammtidigt försöker jag hitta inspiration inför sommaren 2013, hittade denna bild som togs för cirkus 2 år. Längtar tills den dagen snön försvinner helt.

Utomlands längtan


Drömmer mig bort, jag var utomlands för knappt 2 veckor sedan och kände på 20 plus grader istället för 20 minus. 
 
 

Summer feeling


Spanien - Alicante

kofta; h&m/ top; gina tricot / shorts; bikbok / skor; jeffrey campbell
Årets första vecka åkte jag till solen - Spanien, var där i en vecka och nästa resa blir nog snart :) Är sugen på besöka Portugal :) 

Juldagen

Julen har redan varit, men ändå vill jag dela med mig om hur det var och lägga ut några bilder. Jag hoppas att ni hade det lika mysigt med nära och kära. Själv kollade jag på Kalle anka under dagen och på kvällen/natten samlades hela familjen. Vi åt tills våra byxor sprack och sedan rullade vi till vardagsrummet för att öppna alla fina presenter.  Jag fick de största packet och fick samtidigt mina födelsedagspresenter eftersom jag hade andra planer den dagen jag egentligen fyllde år, alltså den 1a januari. Jag fick bland annat jätte bra och nödvändiga saker för min lägenhet som en mikro och dammsugare men också en glassmaskin och satin sängkläder. Fick också träningskläder, smink och massa annat.
 
Jag har nydligen köpt en liten present till mig själv, en ny liten "system kamera" *Sony nex f3 vilket jag är väldigt nöjd med, den är väldig liten, lätt att bära och gör gryma bilder, den förgående kamera som jag ägde vägde alldeles för mycket för att ta den med mig överallt, men jag gav bort systemkameran och det nya ägaren kommer att ha mycket mer användning av den. 
 

Ny år i Gamla Stan

Lite innan tolv slaget i en argentisk restaurang som hette Samborombon. En jätte mysig och liten restaurang som erbjuder väldigt god kött.   

My new year cavalier


 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!